Απολογισμός Έτους ©


Πέρασαν 25 μέρες μετά την τελευταία ανάρτηση και είπα να ασχοληθώ με κάτι ουσιώδες (για πρώτη φορά στα χρονικά)... Βάσει επιστημονικών αναλύσεων, η τρίτη Δευτέρα του Ιανουαρίου θεωρείται η πιο καταθλιπτική μέρα του νέου έτους, γιατί εκτός ότι συνήθως είναι η τελευταία μέρα του πρώτου μήνα του νέου έτους, είναι η μέρα όπου οι περισσότεροι κάνουν απολογισμό του προηγούμενου έτους (και φυσικά ένα μικρό ποσοστό έχει την τύχη του Ζαχόπουλου- αλλά για τελείως διαφορετικό λόγο!).

Ξεκινάς με την απόλυτο κλισέ "με το καινούριο έτος θα αρχίσω δίαιτα/γιόγκα/μαθήματα κατάδυσης" και καταλήγεις να αρχίζεις τα ναρκωτικά και τις μεθαδόνες γιατί, αντί να κάνεις τα κουμάντα σου να ξεχρεώσεις την πιστωτική που έχει φτάσει στο Θεό, έκανες μεταφορά υπολοίπου με 0% επιτόκιο για τους 2 πρώτους μήνες και εφόσον την άδειασες, είπες να την ξαναγεμίσεις!

Γιατί είστε με τη μικρή τουλάχιστον 7 χρόνια και βρήκες την ευκαιρία, στις 14 Φλεβάρη που έχει γενέθλια, να της πεις να χωρίσετε (προσεχώς στους κινηματογράφους στις 14/02/08 η νέα ταινία του Ν. Περάκη "Μόλις Χώρισα") γιατί δε βάζει αρκετό τυρί πάνω από τη μπεσαμέλ στο παστίτσιο και μαλακτικό με άρωμα πράσινου μανιταριού.

Γιατί πήρες καινούριο αυτοκίνητο σε τιμή ευκαιρίας, αφού έκανες
μεταφορά υπολοίπου με 0% επιτόκιο για τους 2 πρώτους μήνες, έβαλες καινούριες ζάντες, φιμέ τζάμια, ηχοσύστημα ακόμα και ψυγείο με παγοκόφτη και από μια απροσεξία 25 φιαλών τεκίλας το στούκαρες σε πυλώνα της ΔΕΗ και τώρα θες 5 ζωές για να το φτιάξεις..και άλλες τόσες για να φτιάξεις τη ζημιά που έκανες στο μισό λεκανοπέδιο Αττικής!

Γιατί, εκτός από κουφός, είσαι και μαλάκας!

Γιατί δουλεύεις σαν σκυλί (όπου "σκυλί" σημειώστε "μαλάκας") για να καταφέρεις να πιάσεις την καλή και τελικά τη θέση του Διευθύνοντος Σύμβουλου στην παίρνει ένα 30χρονο πουτανάκι (όπου κατά τα λεγόμενα των συναδέλφων σου "παίρνει" κι άλλα πράγματα εκτός από..καρέκλες!).

Γιατί έχεις γίνει σαν τετράφυλλη ντουλάπα μετά την κατανάλωση 347 κουραμπιεδοκιβωτίων και, ενώ οι φίλοι σε είχαν ψήσει για δίαιτα και γυμναστήριο, αποφασίζεις στο μπαμ και ανοίγεις χασαποταβέρνα στα Βλάχικα και -φυσικά- δοκιμαστής είσαι εσύ!

Γιατί, εκτός από κουφός, συνεχίζεις να είσαι και μαλάκας!!

Γιατί η γκόμενα πήρε πρέφα πως την έχεις κάνει Rudolf the Raindeer από το τόσο κέρατο που της έχεις ρίξει και βρήκες τη δικαιολογία της "στιγμής αδυναμίας" και της τα "χώνεις" επειδή έδωσε ένα πεταχτό φιλί στο στόμα στον φίλο της τον Κώστα (ο οποίος είναι gay και τα έχει με τον Μήτσο από τα Γρεβενά)...

Γιατί κέρδισες το Νοέμβριο το Τζόκερ, τσέπωσες καμιά 800αριά χιλίαρικα ευρώ και αν κάνεις άστατη ζωή, δικός σου είναι λογαριασμός, γι' αυτό και έχεις μείνει με 15 ευρώπουλα να περάσεις το μήνα σου (κι επειδή η γκόμενα σε έφτυσε, ρίχνεις τα μούτρα σου και ζητάς δανεικά από το φίλο της τον Κώστα,
ο οποίος είναι gay και τα έχει με τον Μήτσο από τα Γρεβενά)...

Γιατί ο κόσμος χάνεται και το "αυτό" σου χτενίζεται αν νομίζεις πως η μαμά και ο μπαμπάς θα συνεχίσουν την παροχή Γ.Α.Α.Δ. (Γονικών Άτοκων Ανεπιστρεπτί Δανείων) και τελικά ο Δεκέμβρης φτάνει και είσαι χρεωμένος μέχρι τα μπούνια, χεσμένος από όλους τους γνωστούς και φίλους, φτυσμένος από κάθε θηλυκό και στη φυλακή που είσαι χωμένος απαγορεύονται τα τσιγάρα (αφού δε φρόντισες να κόψεις και το κάπνισμα, καλά να πάθεις!).

Γιατί παρ' όλες τις γραμμές που γέμισα στο blog συνεχίζεις να μην ακούς...όσο για το "μαλάκας"...μη το κάνουμε θέμα, υπάρχει η φωτογραφία σου στο λεξικό!


(Το παραπάνω κείμενο υπόκειται στους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Το κείμενο δημοσιεύεται για πρώτη φορά στον δικτυακό τόπο gigagakounibeli.blogspot.com. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς την έγγραφη άδεια του συγγραφέα ή του ιδιοκτήτη του Οποιαδήποτε αντιγραφή, δημοσίευση ή έκθεση του κειμένου ή μέρους αυτού χωρίς τη γραπτή άδεια του κατόχου διώκεται ποινικά)



1 Response
  1. Ανώνυμος Says:

    Αντρέα η δουλειά σε χαλάει.. πρέπει να το προσέξεις... χιχι

    πολύ μαύρα τα βλέπεις δε λέω πάει και με το ντεκορ που έχεις επιλέξει αλλά ως οπτασία έπρεπε να το επισημάνω.. :-p

    δεν λέω πριν γινόταν λίγο πανικος αλλά τώρα χαλαρώσαν τα πράγματα!

    κάνε το τσιγάρακι που μου λες!


Copyrights & Disclaimer

Copyrights & Disclaimer