Tribute To Chain Letters


Κατά καιρούς όλοι λαμβάνουμε στο mail μας ανούσια και σαφώς άχρηστα κείμενα για τη διάσωση του περιβάλλοντος, για κάποιον που πάσχει από κάτι και τα σχετικά, με την απειλή πως αν δεν το προωθήσουμε σε συγκεκριμένο αριθμό ατόμων τότε κάτι συγκλονιστικά κακό θα μας συμβεί! ΜΠΟΥΡΔΕΣ!
Παραθέτω λοιπόν μερικές αστείες versions από τέτοιου είδους "απειλές" τις οποίες θα προτιμούσα να τις έβλεπα συχνότερα, παρά τις αηδίες που βλέπω καθημερινά!
________________________

Γεια σας, με λένε Μπασμάτι Κασαάρ. Υποφέρω από μια σπάνια και θανάσιμη ασθένεια, χαμηλούς βαθμούς στις τελικές εξετάσεις, φόβο μήπως με απαγάγουν και με εκτελέσουν με πρωκτική ηλεκτροπληξία και ενοχή επειδή δεν στέλνω τα 50 δις chain letters που μου στέλνουν άνθρωποι που πιστεύουν πως αν συνεχίσουν την αλυσίδα, τότε το φτωχό 6χρονο κοριτσάκι στο Αρκάνσας με το ένα βυζί στο κούτελο θα καταφέρει να μαζέψει αρκετά φράγκα, ώστε να το αφαιρέσει πριν οι κατακόκκινοι απ' το ποτό γονείς της την πουλήσουν στο περιοδεύον τσίρκο.
Μα, πιστεύετε στ' αλήθεια ότι ο Μπιλ Γκέιτς πρόκειται να δώσει σε σας και σε όλους όσους στέλνετε το email "του", 1000 δολάρια;
Μα, πόσο ηλίθιοι είστε;
Α, για δες κι αυτό! Αν διαβάσω όλη τη σελίδα !και κάνω μια ευχή, θα κοιμηθώ με όλα τα μοντέλα του τελευταίου τεύχους του Playboy μαζί!
Ίσως οι σατανικοί λεπροί των chain letters να έρθουν στο διαμέρισμά μου και να με σοδομίσουν στον ύπνο μου επειδή δεν συνεχίζω την αλυσίδα η οποία ξεκίνησε το 5 M.Χ. και έφτασε σε αυτή τη χώρα με νάνους προσκυνητές και αν καταφέρει να συνεχίσει μέχρι το 2048, θα περάσει στο βιβλίο Γκίνες των Παγκοσμίων Ρεκόρ για την πιο μακρόχρονια επίδειξη κραυγαλέας ηλιθιότητας.

ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΔΗ ΤΩΝ CHAIN LETTERS:

Chain Letter είδος 1:

(κατέβα πιο κάτω)


Κάνε μια ευχή!!!
Όχι, αλήθεια, κάνε μια ευχή!!!Έλα τώρα, αποκλείεται να βγει μαζί σου αυτός/ή!!!Ευχήσου κάτι άλλο!!!Οχι αυτό βρε !!!Δεν κουράστηκε ακόμα το δάχτυλό σου???Σταμάτα!!!!Δεν είχε πλάκα???Πρώτα απ' όλα, αν δεν το στείλετε αυτό σε 5096 ανθρώπους στα επόμενα 5 δευτερόλεπτα, θα σας βιάσει μια τρελή κατσίκα και θα σας πετάξουν από ένα ψηλό κτίριο σε ένα βουνό κοπριάς.Είναι αλήθεια! Επειδή, ΑΥΤΟ το γράμμα δεν είναι σαν κι εκείνα τα ψεύτικα! ΑΥΤΟ εδώ είναι ΑΛΗΘΙΝΟ!!!Αλήθεια!!! Να πώς γίνεται:
Στείλτε το σε 1 άτομο:
Ενα άτομο θα τα πάρει στο κρανίο μαζί σας επειδή του στείλατε ένα ηλίθιο chain letter.
Στείλτε το σε 2-5 ανθρώπους:
2-5 άνθρωποι θα τα πάρουν στο κρανίο μαζί σας επειδή τους στείλατε ένα ηλίθιο chain letter.
Στείλτε το σε 5-10 ανθρώπους:
5-10 άνθρωποι θα τα πάρουν στο κρανίο μαζί σας επειδή τους στείλατε ένα ηλίθιο chain letter, και μπορεί να ετοιμάσουν κάποιο σχέδιο να σας δολοφονήσουν.
Στείλτε το σε 10-20 ανθρώπους:
10-20 άνθρωποι θα τα πάρουν στο κρανίο μαζί σας επειδή τους στείλατε ένα ηλίθιο chain letter και θα ήθελαν να κάψουν το σπίτι σας.
Ευχαριστώ!!!! Καλή τύχη!!!
-------------------------------------------------------
Chain Letter 2

Γεια σας και ευχαριστώ που διαβάζετε αυτό το γράμμα. Βλέπετε, υπάρχει αυτό το πεινασμένο αγοράκι στο Μπακλαλιβιατατλαγκλούσεν που δεν έχει χέρια, δεν έχει γονείς ούτε και κατσίκες. Η ζωή αυτού του μικρού αγοριού θα μπορούσε να σωθεί επειδή κάθε φορά που στέλνετε αυτό το γράμμα, ένα δολάριο θα δοθεί στο Μικρό Πεινασμένο Χωρίς Χέρια Χωρίς Πόδια Χωρίς Γονείς και χωρίς Κατσίκες Αγόρι από το Ταμείο Μπακλαλιβιατατλαγκλουσεν.
Α, και μην ξεχνάτε πως δεν έχουμε κανέναν απολύτως τρόπο να μετρήσουμε τα email και πως όλα αυτά είναι ένα μάτσο μαλακίες.
Αντε λοιπόν, στείλτε το.
Στείλτε το σε 5 ανθρώπους στα επόμενα 47 δευτερόλεπτα.
Α, και να μην ξεχάσω. Αν κατά λάθος το στείλετε σε 4 ή 6 ανθρώπους, θα πεθάνετε στη στιγμή.
Σας ευχαριστώ και πάλι!
-------------------------------------------------------
Chain Letter 3

Γεια χαρά!!! Αυτό το chain letter υπάρχει από το 1897.
Πράγμα που βέβαια είναι απολύτως απίστευτο μια που δεν υπήρχε email τότε, και πιθανότατα όχι τόσο πολλοί θλιβεροί κρετίνοι χωρίς τίποτα καλύτερο να κάνουν.
Λοιπόν, κοιτάξτε πώς γίνεται:
Στείλτε το σε 15,067 ανθρώπους στα επόμενα 7 λεπτά, αλλιώς κάτι φρικτό θα σας συμβεί, όπως:

*Αλλόκοτη Ιστορία Φρίκης #1
Η Μιράντα Πρίσλεϊ επέστρεφε σπίτι από το σχολείο το Σάββατο. Είχε πρόσφατα λάβει αυτό το γράμμα και το αγνόησε. Τότε, σκόνταψε στο πεζοδρόμιο, έπεσε στον υπόνομο, κύλησε στους σωλήνες αποχέτευσης, και έπεσε στη θάλασσα. Όχι μόνο μύριζε άσχημα, αλλά πέθανε κιόλας. Αυτό, μπορεί να συμβεί και σε σας!!!

Αλλόκοτη Ιστορία Φρίκης #2
Ο Ντέξτερ Μπιπ, ένα 13χρονο αγόρι, πήρε ένα chain letter με mail και το αγνόησε. Αργότερα την ίδια μέρα, τον χτύπησε αυτοκίνητο, όπως και τον φιλαράκο του (ξέρετε, μερικοί το προτιμούν έτσι). Πέθαναν και οι δύο και πήγαν στην κόλαση και καταδικάστηκαν να τρώνε σκατα στους αιώνες των αιώνων. Αυτό μπορεί να συμβεί και σε σας!! !!!
Μην ξεχνάτε, μπορεί να καταλήξετε σαν την Πίνσεϊ και τον Μπιπ. Στείλτε αυτό το γράμμα σε όλους τους φίλους σας και όλα θα πάνε μια χαρά.
-------------------------------------------------------
Chain Letter 4:

Σιγά μην σας νοιάζει αλλά να ένα ποίημα που έγραψα εγώ.
Στείλτε το σε όλους τους φίλους σας.
Φιλία
Φίλος είναι αυτός που βρίσκετε πάντα στο πλευρό σας,
Φίλος είναι αυτός που σας αγαπά ακόμα κι όταν μυρίζετε χάλια, και η αναπνοή σας μυρίζει σαν να φάγατε γατοτροφές.
Φίλος είναι αυτός που κάθεται στο πλευρό σας όλη νύχτα, όσο κλαίτε για την αξιολύπητη ζωή σας
Και τώρα στείλτε το σε όλους. Αν δεν το κάνετε, δεν θα κάνετε ποτέ πια σεξ.
-----------------------------------------------------------
Συμπέρασμα;

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μου έστειλαν e - mail , γιατί:.

1. Σταμάτησα να πίνω Coca Cola, αφού έμαθα ότι χρησιμοποιείται για να καθαρίζουν τους λεκέδες στα WC.
2. Δεν πάω πλέον κινηματογράφο, για να μην κάτσω σε κάθισμα που ίσως να έχει καρφίτσα που φέρει τον ιό του AIDS .
3. Μυρίζω άσχημα, αφού δεν βάζω πλέον αποσμητικό διότι ίσως μου προκαλέσει καρκίνο.
4. Δεν παρκάρω πλέον το αυτοκίνητό μου στα supermarkets, διότι ίσως κάποιος μου δώσει να δοκιμάσω κάποιο άρωμα για να με ληστέψει αργότερα.
5. Δεν απαντώ το κινητό μου, διότι ίσως μετά μου πουν να πάρω σε κανένα παράξενο νούμερο και μου έρθει μετά ο λογαριασμός με κλήσεις σε Ουγκάντα, Σιγκαπούρη ή Τόκιο.
6. Δεν πίνω πλέον ποτά από τενεκεδάκι, διότι φοβάμαι ότι ίσως μου προκαλέσουν κάποια ασθένεια.
7. Όταν βγαίνω έξω σε κάποιο κλαμπ, δεν κοιτάζω καμία, ακόμα και αν είναι ωραία, διότι ίσως μετά μου δώσει ναρκωτικά, με πάρει σε κάποιο ξενοδοχείο και μου βγάλει το συκώτι για να το πουλήσει στη μαύρη αγορά.
8. Κατέθεσα όλες τις οικονομίες μου στον λογαριασμό της Αmy Bruce, που είναι άρρωστη στο νοσοκομείο, 7.000 περίπου φορές. Είναι αξιοθαύμαστο, αυτό το παιδί είναι 8 χρόνων από το 1995!!!
9. Ήρθε η αστυνομία και συνέλαβε τον κλέφτη που θα μου έπαιρνε τα λεφτά που είχα βγάλει από ΑΤΜ της alphabank γιατί έβαλα το PIN μου ανάποδα.
10. Έγραψα το όνομά μου περίπου 3.000 φορές σε μια λίστα για να σώσω ένα σπάνιο είδος σκίουρου.
11. Έχω μαζέψει περίπου 3.000 χρόνια με καλή τύχη και έχω πεθάνει 67 φορές από τα chain letters που μου έστειλαν.

Υ.Γ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Ε-ΜΑΙL ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8.500.000 ΑΤΟΜΑ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΝΑΣ ΜΠΛΕ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 17:30!!!

Αν λάβετε ένα chain letter που απειλεί να σας αφήσει δίχως τύχη για όλη την υπόλοιπη ζωή σας, σβήστε το. Μην εκνευρίζετε τον κόσμο κάνοντάς τον να νιώθει άσχημα για έναν λεπρό χωρίς δόντια από τη Μποτσουάνα, που έμεινε δεμένος σε έναν νεκρό ελέφαντα για 27 χρόνια, του οποίου η μόνη σωτηρία είναι τα 5 σεντς ανά γράμμα που θα λάβει αν εσείς συνεχίσετε την αλυσίδα. Εντάξει?
Και τώρα, στείλτε το αυτό σε όλους όσους ξέρετε, γιατί αλλιώς, αύριο το πρωί θα έχουν εξαφανιστεί όλα τα αθλητικά σας παπούτσια!!! Μπορεί να χαθούν κι εκείνες οι γόβες σας .......
3 Responses
 1. Ανώνυμος Says:

  Αν είναι να χάσω τις γοβούλες μου τότε 8α το στείλω σε 222.444.333.443 άτομα.. δεν μπορεί να ρισκάρω...

  κάλα έχεις πολύ γέλιο μάρεσει αρκετά όπως διακωμωδείς... γιατί όντως είναι τραγική η κατάσταση με τα εμαιλ... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

  φιλακια


 2. Elessaar Says:

  Ε καλά μη νομίζεις πως τα έγραψα κι όλα εγώ! Είναι απο μερικά mail που έχω αποθηκευμένα κ ήταν ευκαιρία να τα βάλω!


 3. Vangel Greko Says:

  Χαχαχαχαχα!!
  χαχαχαχαχα!!

  Ευτυχώς που έχω σταματίσει να διαβάζω τέτοια e-mails αλλά πάνω απ' όλα μου έφτιαξες τη διάθεση!!

  τα σέβη μου!!


Copyrights & Disclaimer

Copyrights & Disclaimer