How Much Is The Cow? ©


Πολυαγαπημένοι μου!
Ηρθε η ώρα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα ενός φίλου blogger (ειλικρινά δε θυμάμαι ποιου!) να γράψω ένα σύντομο βιογραφικό. Η αλήθεια είναι πως έκανα ένα προσχέδιο πριν αρχίσω να βγάζω τα άπλυτά μου στη φόρα, αλλά τελικά δεν έβγαλα άκρη. Οπότε σκίζω το προσχέδιο και γράφω ό,τι μου κατέβει!

Γέννεσις

Στην αρχή επικρατούσε το χάος...

Μετά από αλεπάλληλες συγκρούσεις σωματιδίων στο κενό τότε σύμπαν, άρχισε να δημιουργείται η ύλη και -λίγο πολύ- τη συνέχεια τη γνωρίζετε όλοι: πλανήτες, γαλαξίες, ζώα, φυτά, άνθρωπος, μόλυνση περιβάλλοντος, Μπάρακ Ομπάμα και τα σχετικά!

Όλα βαίναν καλώς μέχρι τη στιγμή που κάτι συντάραξε τα νερά της Ελλάδας και συγκεκριμένα του Πειραιά. Ήταν 4 Ιουλίου του 1980 και το ρολόι έδειχνε 12:34 όταν ακούστηκε το πρώτο ουρλιαχτό! IT'S A BOY!!!!!! Κανείς δεν έδειξε να ενθουσιάζεται όταν το άκουσαν γιατί το γνώριζαν ήδη από το υπερηχογράφημα (τεχνολογία, παιδί μου, μαλακιές θα λέμε τώρα;)! Η μητέρα Α. (μανιάτικης καταγωγής) και ο πατέρας Ν. (γεννημένος στην Αίγυπτο από Έλληνες μετανάστες) έγιναν για πρώτη φορά γονείς (ακολούθησαν άλλες 2 γέννες, η μία το 1981 και η άλλη το 1995 αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης)!

1980-1986 Από μικρή ηλικία φαινόταν πως ο μικρός Ανδρέας (yeah! that's me!) είχε καλλιτεχνικές ανησυχίες. Στο νηπιαγωγείο ζωγράφιζε τοίχους, ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με την κομμωτική κόβοντας φράτζες και πεταχτές τούφες σε ανυποψίαστα κοριτσάκια την ώρα της μισάωρης ησυχίας πριν το σχόλασμα ενώ παράλληλα έδειξε ιδιαίτερο ζήλο στον τομέα της υποκριτικής συμμετέχοντας σε παράσταση του νηπιαγωγείου για τον ερχομό του 1986, αποσπώντας καλές κριτικές για το υποκριτικό του ταλέντο καθώς και έδειξε μερικά δείγματα επαγγελματικής συγγραφής.
Όμως η ανησυχία δε σταμάτησε εδώ γιατί την περίοδο...

1986-1993... ο Ανδρέας έδειχνε πως δε μπορούσε να αρκεστεί σε όσα μάθαινε στο δημοτικό πλέον και θεώρησε μια καλή ευκαιρία να διδάξει για 3 μέρες στην α' δημοτικού και να κάνει μερικές cameo εμφανίσεις -στον ίδιο τομέα- στην δ' και ε' δημοτικού. Το 1988 ο έρωτας του χτύπησε για πρώτη φορά την πόρτα με τόση δύναμη που η πόρτα έσκασε στο κεφάλι του και τον άφησε σε "κώμα" για περίπου 5 χρόνια, μέχρι να αντιληφθεί πως το πράγμα δεν πήγαινε άλλο και αποφάσισε να το λήξει πριν το γυμνάσιο.

1993-1998 Τα χρόνια της νιότης και της εφηβείας. Η όρεξη για μάθηση στον γυμνάσιο και η ανυπομονησία της 5ήμερης στο λύκειο ήταν οι κύριοι λόγοι για τους οποίους ο Ανδρέας (και οι περισσότεροι στον κύκλο του) ανέπτυξε έναν σχετικά ευρύ κοινωνικό κύκλο. Η διαγωγή του χαρακτηρίστηκε άριστη και υποδειγματική.

1998-1999 Η χρονιά της ξεκούρασης και της ανέμελης ζωής... Clubbing, σινεμά, ταξίδια.
Ο έρωτας δεν είχε θέση εδώ -δε θα μιλούσαμε άλλωστε για ανέμελη ζωή.

* Μάιος 1999-Νοέμβριος 2000. Ο Ανδρέας υπηρετεί στο στρατό στο σώμα του Πεζικού με το βαθμό του Λοχία, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τα λεγόμενα όλων για άριστη διαγωγή και παραδειγματισμό. Η συγγένειά του με υψηλόβαθμο στέλεχος του Υπουργείου Αμύνης και οι φιλίες του με τα στελέχη των στρατοπέδων του χάρισε αμέτρητες 10ήμερς άδειες ανά 15ήμερο, μειώνοντας έτσι τη θητεία του σε 10μηνη (από 18μηνη που ήταν εξ' αρχής)!

2000-σήμερα. Ο Ανδρέας αποφασίζει να μάθει ακόμα περισσότερα πράγματα, συμμετέχοντας σε διάφορα σεμινάρια (υπολογιστές, ραδιοφωνία και τηλεόραση -στους οποίους τομείς και εργάστηκε κατά καιρούς), εργάστηκε για γνωστή εταιρία τηλεφωνίας και ίντερνετ, σε ναυτιλιακά γραφεία και πλέον πάλι εργάζεται σε εταιρία κινητής τηλεφωνίας και ίντερνετ με μεγάλα ποσοστά αποδοτικότητας, επιτυχίας και εξυπηρέτησης. Ο έρωτας έπαιξε και παίζει σημαντικό ρόλο στην πορεία της ζωής του, αλλά για λεπτομέρειες απευθυνθείτε στον ίδιο!

Χόμπι του είναι η μουσική, το διαδίκτυο ενώ παράλληλα σπουδάζει Αστρολογία και εύχεται για τα καλύτερα.

Το καθήκον μου το έκανα. Δίνω πάσα στους Skouliki, Nikos K., Estarian, Espoir Decevante & From Wishes To Eternity.

Το τι θα γράψετε είναι δικό σας πρόβλημα!!!
10 Responses
  1. Stefanos Says:

    Εγώ σε κάλεσα σε αυτό ρε απάλευτε :P



  2. mahler76 Says:

    Δηλαδή είσαι άντρας!!! Σοκ και Δέος λέμε!!!


  3. Skouliki Says:

    και που να θυμαμαι εγω η δολια τι εκανα καλε ...εδω δεν θυμαμαι τα βασικα ..θες να πω καιτετοια ..

    αλλωστε ενα παιχνιδι που ελεγε πες 7 αληθειες το ιδο δεν ειναι ποσα να πεις ντε ..

    φιλακι


  4. @mahler79: Αναφέρεται και στο προφίλ. Σας έχω δώσει λάθος εντύπωση ε;

    @skouliki:Καλά ντε! Γράψε ό,τι θες κι αν θες φυσικά!
    MOUTS!


  5. mahler76 Says:

    εεεε, όχι απλά δεν είχα διαβάσει το προφίλ. Είμαι και καινούριος εδώ δεν έχω διαβάσει πολλά οπότε να το το λάθος.


  6. ? Says:

    thx για την αγελαδινή πρόσκληση! θα προσπαθήσω να γράψω το συντομότερο!


  7. KitsosMitsos Says:

    Απολαυστική περιήγηση! Άντε και εις ανώτερα!!!



  8. @mahler76:Καλώς...Συγχωρείσαι!

    @Nikos K:Περιμένω με αγωνία!

    @Kitsosmitsos:Thanx!

    @skouliki:Aloha!


Copyrights & Disclaimer

Copyrights & Disclaimer