Clopy, Cut & Paste (στην τσέπη άλλων...)

Καλό μήνα!
Σχετικό, θα μου πείτε! Και δεν έχετε άδικο. Από Δευτέρα 3 Μαΐου, όπου θα έχουν ανακοινωθεί τα νέα μέτρα για την οικονομική κρίση, πώς να είναι καλός ο μήνας; Παντού ακούμε για περικοπές. Διάβασα ένα άρθρο στην ηλεκτρονική σελίδα του Αδέσμευτου Τύπου (δε διαβάζω εφημερίδες, τυχαία έπεσε το μάτι μου εκεί λόγω μιας έρευνας που έκανα) στο οποίο αρθρογράφος του Τάνια Μυλωνά λέει:

«Κόβεται το σεξ;» αναρωτιόταν η κοσμοαγάπητη «Θεοπουλα» στο γνωστό τηλεοπτικό σήριαλ και η απάντηση στο ερώτημα φαίνεται πως, και εν μέσω οικονομικής κρίσης, είναι… όχι, αφού τα μόνα καταστήματα που εξακολουθούν να κάνουν χρυσές δουλειές -την ώρα που στενάζει η αγορά- είναι τα sex-shop!!! Η βραδινή έξοδος, αν δε βαστά η τσέπη είναι απαγορευτική, η τηλεόραση με τα συνεχή σενάρια καταστροφολογίας έχει κάνει τον Ελληνα να απαυδήσει, οπότε φαίνεται πως ζητά παρηγοριά με την αρχαιότερη «συνταγή» του κόσμου, το… σεξ!!! Τουλάχιστον σ’ αυτό το συμπέρασμα μας οδηγεί η ευρωστία και επέκταση των συγκεκριμένων καταστημάτων. Και πολύ καλά κάνει, αφού στη δημοφιλή φιλοσοφία, «δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη», έρχεται η επιστήμη να συμπληρώσει «θα ζήσουμε… κάνοντας σεξ», καθώς έρευνα του Πανεπιστημίου Queen’s στο Belfast (Β. Ιρλανδία) σε 1.000 άντρες έδειξε πως, «μεταξύ ανδρών που είχαν μεγαλύτερη συχνότητα οργασμών υπήρχαν 50% λιγότεροι θάνατοι, σε σύγκριση με εκείνους τους άνδρες που είχαν μειωμένη σεξουαλική δραστηριότητα»!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Θεσσαλονίκη», την ώρα που οι περισσότερες επιχειρήσεις στη πόλη φλερτάρουν έντονα με το λουκέτο, τα καταστήματα με ερωτικά βοηθήματα για άντρες και γυναίκες ευημερούν και αυξάνονται σε καθημερινή βάση. Μάλιστα γνωστή αλυσίδα με sex-shop, άνοιξε όχι ένα, αλλά 7 παρακαλώ τέτοια καταστήματα στη συμπρωτεύουσα. Κι αν αναρωτιέστε τι είδους πελατεία έχουν και τι πουλούν περισσότερο, όπως τουλάχιστον δηλώνουν οι καταστηματάρχες, κατά 60% πελάτες τους είναι οι γυναίκες και 40% άνδρες, ενώ το είδος που κάνει θραύση είναι τα… προχωρημένα εσώρουχα!!!
Και όχι άδικα, συμπληρώνουμε εμείς, γιατί οι επιστημονικές έρευνες που σχετίζουν την καλή υγειά με το σεξ, αφορούν σε πολλούς τομείς και τη γυναίκα. Μάλιστα υποστηρίζουν ότι το σεξ είναι και… αντιρυτιδικό, αφού «οι γυναίκες με συχνούς οργασμούς έχουν πιο λαμπερό δέρμα, καθώς οι συχνές επαφές αυξάνουν την ελαστικότητα και τη στιλπνότητα του δέρματος, ενεργοποιώντας τον υποδόριο ιστό. Επιπλέον, μέσω της εφίδρωσης, ο οργανισμός απαλλάσσεται από τις τοξίνες. Τέλος, το αίσθημα ότι τις ποθούν ερωτικά τονώνει την αυτοπεποίθησή τους, πράγμα που καθρεφτίζεται στο πρόσωπό τους». Οποτε, πού να τρέχουν για μπότοξ και πανάκριβες θεραπείες στα ινστιτούτα ομορφιάς σε τέτοιους χαλεπούς οικονομικά καιρούς, όταν το μυστικό της ομορφιάς και της νεότητας βρίσκεται στο συχνό σεξ με τον σύντροφο τους. Βουτάνε από το κοντινότερο sex-shop, κάνα δυο καυτά εσώρουχα και… τρέχουν για «θεραπείες» στη συζυγική (ή και άλλη) κλίνη!!!

Κι ενώ σας έχω το τραγουδάκι της Θεοπούλας για κατέβασμα, θα σας ρωτήσω κάτι...
Όταν ο μέσος Έλλην έχει φτάσει πάτο, πιο κάτω και από το «κάτω από τα όρια της φτώχειας» δηλαδή, με τι κουράγιο θα γαμήσει ρε παιδί μου;

Προχτές έβλεπα Sex & The City στον Alpha (σε επανάληψη για 769η φορά, τόσο που έχω μάθει τους διαλόγους παπαγαλία!) και άκουσα τη Samantha να διαπιστώνει το εξής περίφημο «Η χώρα μας λειτουργεί καλύτερα με έναν όμορφο άντρα στο Λευκό Οίκο. Κοίτα τι έγινε με το Νίξον: κανείς δεν ήθελε να τον γ@μήσει για αυτό και γ@μησε όλους τους υπόλοιπους. » Κι αναρωτιέμαι αν θα υπήρξε ποτέ κανείς να κάνει την ίδια διαπίστωση και στα μέρη μας.
Δε θα κατηγορήσω (άλλο πια!) κανέναν από τα λαμόγια που πέρασαν στην κυβέρνηση του τόπου πάνω από το δικό μου-το δικό σας πτώμα, γιατί και που τα λέω, τσάμπα σάλιο χαλώ και το θέλω εύκαιρο (έχω να πάω να ξεματιάσω την ξαδέρφη μου σε λίγο!).
Αλλά για πόσο θα κόβουν πια; Μέχρι να μας κόψουν και το sex;

Anyway, δε θα χαλάσω άλλο το Σαββατόβραδό μου...πάω να δω Dexter μπας και πάρω καμιά ιδέα όταν θα πάω να επισκεφτώ τη Βουλή των ανθ-Ελλήνων.

Καλό μήνα (ο επιμένων...τις τρώει!)


14 Responses
  1. D.Angel Says:

    καλό μήνα με ή χωρίς sex
    Σμουατς


  2. Leviathan Says:

    kalo minaaaaa! euxomai na sou dosei polles polles idees to Dexter! :)


  3. Kαλο γλυκουλη μηνα...μπας και τον γαμησουμε εμεις και οχι το αναποδο παλι!
    Καλο το σεξ αλλα ποση ωρα να κρατησει; Μετα παλι στα ιδια.Εκτος αν το κανεις επαγγελμα οποτε και συνεχεια κανεις και λεφτα θα βγαζεις να μην εχεις το αγχος τις υπολοιπες ωρες.
    Το να μας το κοψουν δε παιζει, οτι θα το φορολογησουν ειναι το τρομαχτικο!


  4. Fri Says:

    Μωρέ καλά τα έλεγε η Θεοπούλα! Στις μέρες που ζούμε το θέμα όμως είναι ποιός θα είναι από μπρος κι ποιός από πίσω!
    Δες εσύ Dexter, να δω εγώ Bones και να κλείσουμε κι οι δυο τα νέα on-line.
    Καλό μήνα!


  5. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΝΕΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ :)))


  6. @D. Angel: Καλό μήνα! Ε όχι και χωρίς σεξ κοπελιά!


  7. @Leviathan: Έννοια σου και έχω κάτι στα υπόψιν!


  8. @Νηρηίδα: Αν φορολογηθεί κι αυτό θα πάω να μονάσω!


  9. @Fri: θα κανονίσουμε meeting να ανταλλάξουμε ιδέες!


  10. @ΞK: Καλό μήνα κι από μένα φιλαράκο!


  11. Skouliki Says:

    καλο μηνα

    μαλλον καιρος να φυγουμε απο την χωρα ...καλυτερο το σεξ απο το εξωτερικο
    λεμε τωρα !!!


  12. Coffeemug Says:

    Και το εσωτερικό καλό είναι. Προτιμάτε τα εγχώρια προϊόντα!


  13. @skouliki & coffemug :Αποφασίστε όμως, μην ετοιμάζω βαλίτσες τσάμπα


  14. KitsosMitsos Says:

    Λες γι αυτό να μας πηδάνε οι πολιτικοί μας;
    Κάτι ήξερε η Τζούλια που πήγε να μπει στη Βουλή


Copyrights & Disclaimer

Copyrights & Disclaimer