Έχω Βάσιμες Υποψίες Ότι... ©

(διαπιστώσεις - ασυναρτησίες μετά από ένα μήνα απουσίας)


1. Βαριέμαι
«Σιγά το νέο» θα μου πεις, άδικο δεν έχεις. Αναλογίσου απλά πόσες φορές έχω χρησιμοποιήσει αυτή τη λέξη μέσα σε τούτο το blog. Πόσες φορές την έχεις δει σε συνομιλία μας στο messenger. Πόσες φορές έχεις βαρεθεί κι εσύ να το διαβάζεις στο Facebook προφίλ μου - και πόσες πήρες την απόφαση να μην ξαναπατήσεις εκεί! Να φανταστείς από την τεράστια βαρεμάρα μου, έσβησα τα μισά παιχνίδια που έπαιζα εκεί. Ναι, καλά διάβασες... ΕΣΒΗΣΑ! Και σε πληροφορώ δε μου κάηκε καρφί. Και φυσικά, δυο τρεις φορές που πήγα να τα κάνω re-install, βαριόμουν να μπω ακόμα και στον κόπο! Σιγά σιγά με βλέπω να βαριέμαι και το facebook...


2. Δεν γκρινιάζω

Σε σχέση με το Γκρινιάρικο Μαρούλι, το οποίο έχει το δικό του αστέρι γκρίνιας στη Hollywood Blvd, έχω βελτιωθεί. Αν με γνώριζες παλιότερα θα σιχαινόσουν τη λογοδιάρροια-γκρίνια μου με το παραμικρό. Βέβαια, τώρα που με ξέρεις, θα μπορούσες να πεις πως αυτή τη γκρίνια τη ρίχνω εδώ μέσα κατά καιρούς. Τουλάχιστον εδώ έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις url και να πας αλλού, αφήνοντάς με να λέω-γράφω τα δικά μου, χωρίς να πάρω χαμπάρι ότι με έχεις γειώσει και να σε παρεξηγήσω. Tο σημαντικότερο όμως είναι ότι, συνδυαστικά με το Νο.1 (από πάνω, στόκε!), βαριέμαι να γκρινιάζω για το ίδιο θέμα συνέχεια από τη στιγμή που δεν παρατηρώ αλλαγή.



3. Η τεχνολογία δεν είναι για όλους

Δε μπορεί να έρχεσαι εσύ κύριε Υπουργοαποτέτοιε μου και να φουσκώνεις τα μυαλά του κοσμάκη για το ότι πρέπει κι οι γονείς, οι θειάδες κι οι παππούδες να έχουν πρόσβαση στην τεχνολογία. Δε λέω, μέχρι να στέλνουν ένα mail και πολύ είναι. Διότι αν θες, να σου στείλω τη μάνα μου, που μου κάνει κουραμπιέ το συκώτι κάθε φορά που δεν μπορεί να δημοσιεύσει στον Τοίχο της θείας Κίτσας ένα request για να της στείλει (η Κίτσα) ένα πρόβατο να συμπληρώσει συλλογή στη φάρμα ή που έχει καρακολλήσει η μικρή (το τονίζω) κάρτα γραφικών γιατί μου θέλει να παίζει και online games με ελάχιστη απαίτηση μνήμης 512ΜΒ (ΕΛΕΟΣ!)! Κι αναγκάζομαι να ανεβοκατεβαίνω 612 σκαλοπάτια για κάθε τέτοιο κόλλημα - και δεν χάνω κάνα κιλό ο μαλάκας, να πω «πάει στα κομμάτια»!



4. Θα πάρουμε τα 3 μας...

...στη Eurovision σήμερα, αν δεν μπούμε στη δεκάδα. Δε λέω, ωραίο το τραγουδάκι του Λούκα, αν και με χοντροχάλασε το βλαχοenglish ραπ του Stereo Mike. Από την άλλη, δεν έχω ιδέα κατά πόσο θα μετρήσει στις ψήφους η... ακαδημαϊκή μόρφωση του ράπερ, για την οποία η Ελληνίδα εκφωνήτρια-σχολιαστής-δεν ξέρω καν ποια είναι!- πλέκει εγκώμια λίγο πριν την έναρξη του τραγουδιού. Σιγά, καλή μου, ένα πανεπιστήμιο έβγαλε ο άνθρωπος, δεν είναι δα κι ατζέντης των Χερουβείμ! Όπως και να έχει, εύχομαι καλή επιτυχία (ΥΓ. με χάλασε πάλι ο αποκλεισμός της Κύπρου...)



5. Μου λείπει η δραχμή

Ναι ρε φίλε... ήξερες τι σκατά σου γινόταν. Είχες ένα δεκαχίλιαρο στην τσέπη και ήξερες πώς θα το μοιράσεις. Έβγαινες με αυτό και έφτανε για ένα σινεμά, μια μερίδα χάμπουργκερ, μια μπυρίτσα, τσιγάρα και ένα ταξί. Τώρα με 30 ευρώπουλα χάνεις το μπούσουλα. Tι να πρωτοπάρεις; Αν σου έκλεβαν 10000 δρχ, τα έκλαιγες με μαύρο δάκρυ. Τώρα σου κλέβουν ένα 50άρι ευρώ και ακούς να λένε «ε, δεν πειράζει, πες ότι τα έχασες στο δρόμο». Γιατί ρε παλικάρι; Τρύπια τσέπη δεν έχω, άρα το κουλό σου είναι σαν του Τιραμόλα!



6. Το χάνουμε...

...το μυαλό, το τραμ το τελευταίο κλπ. Έτσι όπως πάει το πράγμα, δε το γλυτώνουμε. Μας βλέπω μια ωραία πρωία, με τα γκαζάκια και τις καραμπίνες ανά χείρας και να γαζώνουμε κοσμάκη. Εκεί θα μας φτάσουν. Πήγε μια φίλη να σφραγίσει ένα αντίγραφο πιστοποιητικού γέννησης του γιου της για να μπορέσει να δώσει εξετάσεις στα αγγλικά κι ο υπάλληλος στο αστυνομικό τμήμα αρνήθηκε γιατί το πιστοποιητικό ήταν του 2006. Δηλαδή, ρε άχρηστε, τι μπορεί να έχει αλλάξει από τότε; Ένα γνήσιο υπογραφής και μια 48ωρη ισχύ στο αντίγραφο θα έβαζες, δε σου είπε κανείς να τον δηλώσεις πρωτοξάδερφο του πρίγκιπα του Μονακό!



7. Η τηλεόραση φτάνει στο τέλος της

Οι ειδήσεις έχουν γίνει σαν τη στήλη«Κοινωνικά» στις εφημερίδες. Ποιος παντρεύτηκε ποιον, ποιος σκότωσε ποιον. Τα δελτία καιρού πλέον γίνονται βάσει προγνωστικών του ΟΠΑΠ. Αν κερδίσει η άλφα ομάδα, θα βρέξει, αν κερδίσει η βήτα θα έχει λιακάδα, αν έρθουν ισόπαλες, ντυθείτε ελαφρά αλλά πάρτε μια ομπρελίτσα καλού κακού! Οι δημοσιογράφοι έχουν καταντήσει οι χειρότερες κουτσομπόλες, καταστροφολόγοι, ουφιστές και wannabe Λιακόπουλοι. Τα πάνελ άθλια, οι καλεσμένοι βαρεμένοι, οι παρουσιαστές πανίβλακες. Οι εκπομπές ανακυκλώνονται -εκτός μερικών εξαιρέσεων. Μόνο οι διαφημίσεις παρουσιάζουν αναβάθμιση - άντε, και λίγο το σήμα λόγω Digea! Χάλι, σου λέω, χάλι!



8. Σας κούρασα

ΟΚ, το έπιασα το υποννοούμενο. Τι να κάνω όμως κι εγώ; Γκρινιάζω, βαριέστε. Δεν γκρινιάζω, πάλι βαριέστε. Δεν είχα σκοπό βέβαια να σας κουράσω ούτε και να σας κάνω να βαρεθείτε. Απουσίασα ένα μήνα και μερικά πράγματα συσσωρεύτηκαν. Και πάνω που είπα να γράψω κάτι πριν 2 μέρες, βρέθηκαν όλες οι υπηρεσίες της Google στον αέρα! Τα νεύρα μου! Πάντως, σας έχω ένα νέο. Σε λίγες μέρες θα βγει στον αέρα ένα καινούριο blog (όχι, όχι! Δεν είναι δικό μου! Χαχαχα! Σας έχω κάνει και φοβάστε!) στο οποίο θα συνδράμω για το καλό αποτέλεσμα. Stay tuned!




Καλό σαββατοκύριακο!
17 Responses
  1. δε μας κουρασες\πηδηξα και γω τη μαντρα και γελασα πολυ\μαρεσες


  2. zoyzoy Says:

    Α!!εσύ ποστάρησες και χάλασε ο blogger για 20ώρες δεν μας ειδοποιούσες τουλάχιστον να μη κάνουμε ανάρτηση και χάσαμε τ'αυγά και τα σχόλια!!

    Πάντως ανάδρομος δεν ήτα τι σκατά ήταν εσύ που ξέρεις τα των άστρων τα καμώματα?

    Φιλιά θαλασσινά και καλό ΣΒΚ!


  3. D.Angel Says:

    Συμφωνώ σε όλα μα σε όλααααααα!!!!
    Εκτός απ το τελευταίο!
    Απολαυστική ανάρτηση
    δεν με κούρασες καθόλου!
    το ξέρω πως κι εσύ μ αγαπάς
    Kisses


  4. Ανώνυμος Says:

    χαχαχα εγραψε η ατάκα...ο ατζέντης των Χερουβειμ!

    Ειχε γιουροβιζιον σημερα;
    Τι κριμα!


  5. Κάμερα έχεις στο σπίτι μου;
    Σε κάθε εμπόδιο παίρνω την καλή ηχώ της φωνής και φωνάζω..
    Να σου πω πουλάκι μου....
    Ακούω ένα ΩΧ!
    Η συμπαράσταση πληρώνεται με ταπεράκια!


  6. Eleni Pi. Says:

    off with FB head. and who has ever told you you nag? NOT me...


  7. Ανώνυμος Says:

    Ποσο δικιο εχεις, ποσο δικιο εχεις!
    Αυτο εχω να πω μονο..

    Α και καλημερα!... :-)

    Σε φιλω


  8. Και εγώ έχω βάσιμες υποψίες ότι έχεις δίκιο σε πολλά απ'οσα λες και επειδή απουσιάζεις καιρό γίνεται το χάος στο διαδίκτυο...Άντε, φτάνει να βαριέσαι! Ξεβαριέσου (ωραία λέξη, ε???)...;)


  9. @άσωτος γιος: Να 'σαι καλά, φίλτατε!

    @zoyzoy: Δεν έφταιγα εγώ, ούτε είχαμε ανάδρομο κάτι περίεργο. Απλά έτυχε , ακόμα κ πριν προλάβω να μπω να γράψω!

    @D. Angel: Αγάπη μου, ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ! (φωναχτά!) Φιλούρες!

    @Coula: Ναι είχε κι έγινε ένας χαμός!

    @Γιαγιά Αντιγόνη: Λατρεμένη μου γιαγιά, φυσικά η ανάρτηση δεν απευθύνεται σε εσένα, η οποία είσαι αστέρι στο διαδίκτυο! Τα ταπεράκια έχουν τίποτα καλό μέσα? Φιλιά!


  10. @Eleni P: I love you... my dearest sis!

    @Siren girl: δίκιο έχω... πού να το βρω δεν ξέρω!

    @kovo voltes: Εσένα θα σε προσλάβω για γραμματέα μου, να μου υπενθυμίζεις πότε πρέπει να ξυπνάω! ;)


  11. ria Says:

    αν συμφωνήσω μαζί σου, θα με πουν και εμένα γκρινιάρα;


  12. Marouli Says:

    Μα ποσο μουσα ειμαι πια ποσο? Ευτυχως κανεις αναρτηση καθε μηνα και δεν με κουραζεις πολυ :P
    Πλακα κανω, να κανεις αναρτηση καθε 3 μερες! Αντε γτ βαριεμαι χαχαχα!!

    Μαρουλοφιλακιααααααα!!!!!!!!!!


  13. Morgana Says:

    Μου αρέσεις πάντως κι ας βαριέσαι :P Με τα περισσότερα εξάλλου συμφωνώ μαζί σου! Και όντως θέλουμε ανάρτηση περισσότερο συχνά κι ας βαριέσαι! Κάθε φορά που βλέπω ανάρτησή σου λέω: The Gagaterminator is back!!!!!


  14. Fri Says:

    χαχα
    Καλή εβδομάδα!


  15. @ria: Μπα, δεν κινδυνεύεις!

    @marouli: Κι εσύ βαριέσαι? Σας κόλλησα?

    @morgana: Δοξάστε με!

    @fri: Καλή εβδομάδα!


  16. ΑΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ-ΥΓΕΙΑ- ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ.


  17. @JK: Από εδώ και στο εξής, οτιδήποτε θέλω να βάλω στο blog, το γράφω πρώτα στο χέρι! Δεν την ξαναπατάω!


Copyrights & Disclaimer

Copyrights & Disclaimer