Toilet Ζώον ©



(Μια διαφορετική οπτική στην ιστορία
εμπνευσμένη από ανάρτηση της MpinelikoMistress και με το έναυσμα της Ποδηλάτρης)

Καλάβρυτα 2012, μετά τον αφανισμό του ανθρώπινου είδους...

...σχεδόν αφανισμός δηλαδή γιατί μερικοί πρόλαβαν και γλύτωσαν της καταστροφής ώντας κυβερνητικά στελέχη! Ανάμεσα στους δεκάδες επι-ζώον-τες βρίσκεται η ηρωίδα μας, η Γκέλα (από το «Αγγέλα») Κύκνου, η οποία βασανίζεται από τρομερούς εφιάλτες, χαμηλό αιματοκρίτη και πρόωρη ωορηξία.

Η Γκέλα έχει φύγει από το κέντρο της Αθήνας όπου ζούσε με τους λεχρίτες γονείς της και πλέον περιοδεύει στα Καλάβρυτα με το τσίρκο της πόλης...

Ήταν μια συννεφιασμένη Κυριακή, όταν αποφάσισε να πάρει επιτέλους τον κώλο της και να πάει στο περίπτερο της πλατείας να αγοράσει μερικά τσιγάρα που είχαν βρεθεί -θαμμένα στον πάτο γνωστής αοιδού με ένα μπουκάλι μπύρα- τα οποία ο περιπτεράς τα «σκότωνε» εν ριπή οφθαλμού! Ποιος θα φανταζόταν πως αυτή η κίνηση θα άλλαζε για πάντα τη ζωή της...

Ξάφνου, μέσα από τις αποξηραμένες φυλλωσιές των θάμνων πρόβαλε ο Έντουβαρ Κουλέν, γόνος ευκατάστατης οικογένειας, με πτυχίο στην Αιμοκαλλιέργεια, εργένης από κούνια και ασύγκριτα γαμίκουλας. Η Γκέλα έπαθε μουνόπλακα μόλις τον είδε και προσπάθησε να κρυφτεί μέσα στο ψυγείο με τα παγωτά! Ο Έντουβαρ πλησίασε το ψυγείο και αναφώνησε «ΕΒΓΑ!»
«Εδώ έχει μόνο Algida!» απάντησε η Γκέλα αλλά ο Έντουβαρ δεν τον μάσησε τον ταραμά.
«ΕΒΓΑ είπα μωρή!», ξαναφώναξε αλλά το μαλακισμένο δεν έλεγε να βγει. Κόντευε να γίνει σαν κατεψυγμένη καβουρόψιχα, όταν ο Έντουβαρ άνοιξε το ψυγείο και τη βούτηξε από τα μαλλιά!

Και οι δύο έμειναν να κοιτάζονται σαν ροφοί, αποχαυνωμένοι ο ένας από την ομορφιά του άλλου, σαν τα τριτάκια του δημοτικού που με την πρώτη τους εκσπερμάτιση, μένουν να σε κοιτάνε σαν μαλάκες!
Οι μέρες περνούσαν κι οι δυο ήρωές μας περνούσαν ζάχαρη. Η ινσουλίνη έπεφτε σύννεφο και τα σιρόπια είχαν μετατρέψει την περιοχή σε μια γιγάντια μυγοπαγίδα. Η λίμπιντο της Γκέλας είχε χτυπήσει δόξα πατρί και υιό αλλά το πνεύμα(τι) του Έντουβαρ δεν μπορούσε να ενδώσει. Μην είχε πάθει ακαυλιές μην είχε γίνει γκέι; Μήτε είχε πάθει ακαυλιές μήτε είχε γίνει γκέι. Μονάχα αυτός φοβόταν μην κι ο κώλος του τον καίει!

Κι ενώ τα δυο πιτσούνια βολοδέρναν στους δρόμους ανυποψίαστα, σε μια στιγμή η Γκέλα έμεινε μόνη να συλλογιέται για το πού στο διάολο θα πάει αυτή η σχέση χωρίς κοκό! Τη λύση ήρθε να δώσει ένα σπυριάρικο αγόρι από τους Κάτω Ντουβρουτζάδες, ο Τζέρκομπ Βλάκ. Ένα μελανούρι από τον Πύργο, ο οποίος ξέμεινε στην περιοχή όταν οι συγγενείς του τον παράτησαν για να μεταναστεύσουν στο Ντουμπάι...λίγες μέρες αργότερα το Ντουμπάι βυθίστηκε και πλέον έγινε Ντουμπάι-μπάι-μάι-ντάρλινγκ, υποθαλάσσιο μουσείο με τις μούμιες των νεκρών παραθεριστών! Κι από τότε έχει μείνει σαν την καλαμιά στον κάμπο, αυτός και μοναδικός του σύντροφος το πουλί του!

Ο Τζέρκομπ πλησίασε τη Γκέλα και σαν χαφιές των Ες Ες της είπε «Φύγε μακριά του, είναι επικίνδυνος! Σε θέλει μόνο για το...ξέρεις τώρα!»
Η Γκέλα στάθηκε στο ύψος της και ύψωσε τη φωνή της «Τι λες ρε καυλοσπυρά; Σου φαίνομαι να έχω "φάει" τίποτα από όλη αυτή τη σχέση; Αράχνες έχω πιάσει η πουτάνα κι όλοι εδώ είστε για τα μπάζα! Ένα μανάρι βρήκα κι εγώ και μου βγήκε παρθενώπη "αχ, όχι τώρα Γκέλα μου, αχ, μη έτσι Γκέλα μου" και τέτοιες κουλαμάρες!»
Ο Τζέρκομπ την κοίταξε πονηρά...κι η Γκέλα το έπιασε το υπονοούμενο: «Δε γαμεί που δε γαμεί ο άλλος, ας γαμηθώ εγώ με δαύτον τώρα που τον έχω κι εύκαιρο!».

Η ξεπέτα κράτησε μήνες ολάκερους μα ο Έντουβαρ δεν χαμπάριασε τίποτα. Μόνο η Γκέλα υποψιάστηκε πως ίσως κάτι να συμβαίνει με τη συμπεριφορά του, αλλά αυτό οφειλόταν στην αιώνια βεντέτα μεταξύ της οικογένειας του Κουλέν και του Βλάκ. Είχαν πιαστεί μαλλι με μαλλί στο παρελθόν για 32 τόνους λάδι, το οποίο δυστυχώς εξατμίστηκε μετά από την καταστροφή.

Ο Κουλέν όμως δεν άντεξε και της εξιστόρισε τα γεγονότα χαρτί και καλαμάρι. Η Γκέλα μετά από αυτές τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις, έκοψε από τη ρίζα την τσουτσού του Τζέρκομπ ως ένδειξη παραδειγματισμού. Η Γκέλα κι ο Έντουβαρ θα μπορούσαν επιτέλους να ζήσουν τον έρωτά τους. Τα ελατήρια στα κρεβάτια έσπασαν, καμία πανσιόν δε τους δεχόταν! Ήταν να μη δώσει φόρα το πουτανί στον Έντουβαρ και τώρα αναστέναζαν σουμιέδες, τασάκια, πατώματα και παρκόμετρα!

Ένα χρόνο μετά το ζεύγος Κουλέν απέκτησε τρίδυμες μανιασμένες κουραδομηχανές και ατελείωτες μέρες ά-γαμης ζωής...
24 Responses
  1. SERVIRISMATA Says:

    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ(Ε) TWILIGHT ΕΓΩ ΕΚΛΑΣΑ (ΕΚΛΑΨΑ ΕΝΝΟΥΣΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!


    PS: Όλοι για το New Moon τον Νοέμβριο...! Μη σας πτοεί αυτός εδώ!!!!!


  2. Όσο και να θέλω δε μπορώ να ΜΑΣ αλλάξω γνώμη για την ταινία. Ελιναι που δεν ξέρω το τέλος και δεν είχα το χρόνο αλλιώς θα σου ΄λεγα τι σεντόνι θα έγραφα! Αρλεκιν σου λέω!


  3. Δε κάνει μεγαλη γυναίκα να χτυπιέμαι απο τα γέλια! θα με βρει κανα κακό! ζωγράφισες!


  4. @Aseton: Μια χαρά σε βρίσκω πάντως!


  5. Αυτο το μελανούρι από τον Πύργο ήταν που με ξετίναξε... τόσες ώρες το σκέφτομαι και ΝΑΙ εκεί ήταν που έπεσα από την καρέκλα από τα γέλια!

    (επιτέλους τελείωσα με τις φωτό! άσχετο αλλά πρέπει να πω κι εγω τον πόνο μου κάπου!)


  6. Εύα Says:

    εγω εχω περιεργεια να δω ΤΙ θα γραψει η μιστρες....


  7. @Ποδηλάτρης: Χαχα! Θυμάμαι! Καλή ξεκούραση τώρα!

    @Εύα: Εγώ να δεις!


  8. Ανώνυμος Says:

    Συγνώμη η Γκέλα πήγε με τον Έντουβαρ ή με τον Τζέρκομπ; Ή ο Τζέρκομπ πήγε με τον Εντουβάρ; Ή κάνανε όλοι μαζί παρτούζα;
    ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ!
    κι εγώ πάλι θα σου τα ξεμπλέξω!

    (Τετράποδο Ζώον μην μου πεις πως έχασες κι εσύ τον εαυτό σου, θα σου βάλω λουρί!)


  9. @MpineikoMistress: Έχει καμία σημασία; Ό,τι μπορούσε ο καθένας το έκανε!


  10. Skouliki Says:

    χαχχα τι λες παλι βρε!!!


  11. @skouliki: Τι να πω κι εγώ μ αυτά που διαβάζω;


  12. happypepper Says:

    GG,
    θα μου στείλεις το email σου να σου στείλω κάτι πραγματάκια;
    Θέενξ.


  13. @happypepper: Τσίμπα:
    gigagakounibeli@yahoo.com


  14. Καλημερίζουμε τις θεικές απολαυστικές παραθέσεις, ειδικά κάθε Δευτέρα τρέχουμε κι εμείς τα σάλια μας ως εδώ.
    Καλή εβδομάδα!!!


  15. KitsosMitsos Says:

    Λοιπόν, τσοντάρω για να εκδοθεί το πόνημα! Λέγε πόσα και πού!


  16. @Συμμορίτες: Καλημέρα και καλή βδομάδα!

    @KitsosMitsos: Θα σου στείλω όλο το...σύγγραμμα να το διαβάσεις (!) και θα βάλουμε μπρος!


  17. D.Angel Says:

    Χα χα χα χα
    Γράφεις ιστορία λέμεεεε
    Φιλιά πολλάαααααααα


  18. @D.Angel: Ναι και σκέφτομαι να το εκδώσω το σύγγραμμα, με παρότρυνση βέβαια του ΚιτσουΜίτσου (πολύ γιαπωνέζικο ακούστηκε αυτό ε? )


  19. thumbelina Says:

    Θα υπάρξει και part 2 ? Δεν περνιέται η ζωή έτσι. Τη καληνύχτα μου να 'εις.


  20. @thumbelina: Καλώς τη! Είναι στα σκαριά! Θα εξαρτηθεί από τα ποσοστά τηλεθέασης αυτή τη σεζόν! Φιλιά!


  21. Τα λεφτα μου πισω! Τοοοοοοοοσο λιγοοοοοοοο; Θελω κι αλλοοοοοοοοοοοο! Πολυ μικρο ηταν! Αντε ολοκληρωσε επιτελους!θελω να δω ολο το συγκαμα σου!
    Αν τα παραπανω κανουν το μυαλο σου να φιλοξενησει πονηρες σκεψεις
    1ον η με επηρεασε η γραφη σου
    2ον η με γουσταρεις και το κρυβεις
    3ον η το μυαλο σου ειναι ολοκληρος ξενωνας τετοιων φιλοξενουμενων αρα δε φταιω εγω!


  22. @Νηρηίδα: Λατρεμένη αναγνώστρια :P
    1ον, αν σε επηρεάζει η γραφή μου, κάνε υπομονή. Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσουν στο εμπόριο τα αντιgigagakounibelικά φάρμακα!
    2ον, και να σε γούσταρα, θα σου έγραφα καλύτερη ανάρτηση, όχι αυτήν εδώ την παρωδία!
    3ον, το μυαλό μου φιλοξενεί τα πάντα, ακόμα και τον Norman Bates!!!
    Φιλάκια!


  23. Estella Says:

    Aπλά...RESPECT!!! Καλά πολύ ανώτερο απο το original ετσι; ΤΑ ΣΠΑΕΙ! Να σαι καλα. Φιλάκια


  24. @Estella: Αυτά είδε κι η παραγωγή και ξετρελάθηκε!


Copyrights & Disclaimer

Copyrights & Disclaimer