Toilet Ζώον 5
Βλαμμένα Κόκκινα Μυαλά ©



...«Έντουβαρ; Ξύπνα...Ξύπνα καλέ!...ΞΥΠΝΑ ΟΜΩΣ ΛΕΜΕ!» φώναζε η Χουδεφακιζάλις, ρίχνοντας ξεγυρισμένα σκαμπίλια στον Έντουβαρ.
Ο Έντουβαρ ήταν αραδιασμένος στο πάτωμα από την προηγούμενη νύχτα, που έπαθε το πρώτο εγκεφαλικό. Από πάνω του στεκόταν όλη η φαμίλια, μαζί και τα μούλικα της άφαντης Γκέλας. Ο Μπελ πρότεινε στα Jumpi να καθήσουν σε απόσταση από τον Έντουβαρ, μη τυχόν και στο θέαμα ζαβουριαζόταν πάλι στο παρκέ. Ο Έντουβαρ έμοιαζε να συνέρχεται -λογικό...ας σε άρχιζε κι εσένα στις σφαλιάρες η άλλη και ας το έπαιζες ψόφιος κοριός!
«Τι...τι μου συνέβη;» απόρησε ο Έντουβαρ...και για να μη λέμε τα ίδια πάλι, η οικογένεια εξήγησε την τροπή που πήραν τα πράγματα, την εξαφάνιση της βλαμμένης και τον ρυθμό ανάπτυξης των παιδιών...

Η ώρα πέρασε. Ο Έντουβαρ βρισκόταν στο κλασικό του στέκι (παράθυρο σαλονιού), κοιτάζοντας μήπως και σκάσει μύτη από το πουθενά η Γκέλα. Τα Jumpi πλησίασαν τον Έντουβαρ με ελαφρά πηδηματάκια, φοβούμενα μήπως τρομοκρατηθεί πάλι και τον μαζέυουν με το σταγονόμετρο!
«Πατέρα, πρέπει να μιλήσουμε»
«Μπα που να λυσσάξετε! Δε σας έχουν πει να χτυπάτε την πόρτα πριν μπείτε;» φώναξε ο Έντουβαρ.
«Μα...δεν έχουμε πόρτες στο σπίτι, πατέρα...τις έδωσε όλες ο παππούς Μπελ στο μαραγκό για λουστράρισμα...» είπε το Jumpi A. «Άκου, πατέρα» συνέχισε το Jumpi Βού «λάβαμε ένα mail από τους Πολτούρι, απειλώντας μας πως θα κυρήξουν πόλεμο εναντίον της οικογένειας αν δεν κάνουμε και οι τέσσερις  το τεστ DNA. Ο Τζέρκομπ ισχυρίζεται ότι αυτός είναι ο πατέρας μας».
«Ο Τζέρκομπ είναι ένας ελλεινός τρόμπας και ας λέει ό,τι θέλει!» είπε νευριασμένος ο Έντουβαρ, «Ξέρουμε πολύ καλά όλοι ποιος είναι ο πατέρας σας. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι ΠΟΥ ΣΤΟ ΓΕΡΟΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ;;;!!!» συνέχισε σπάζοντας ένα βάζο του 1025. Η Ίζμα, η οποία έτυχε να περνάει από το διάδρομο, παρατήρησε το σκηνικό και φεύγοντας είπε «Ό,τι μαλακίες κάνετε να τις μαζέψετε μετά, δεν είμαι εγώ δουλάρα σας!»...

Στο μεταξύ ο Τζέρκομπ περιπλανιώταν στα βουνά και τα λαγκάδια με τη μποτίλια στο χέρι. Μέσα στη ζαλάδα του άκουσε κάποιον να του μιλά.
«Έϊ, ψιτ! Τζέρκομπ!» ακούστηκε μια φωνή μέσα από τις φυλλωσιές. Ο Τζέρκομπ έψαχνε γύρω του σαν χάνος αλλά δεν έβλεπε τίποτα.
«ΕΔΩ ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ!» είπε πάλι η φωνή...το μπουκάλι πέφτει σ' ένα βράχο και σπάει. Ο Τζέρκομπ δεν πιστεύει στα μάτια του!
«Γκέλα;...» είπε ξαφνιασμένος.
«Σκάσε μη μας πάρει πρέφα κανείς! Έλα πιο κοντά» είπε η Γκέλα, παρατηρώντας παράλληλα το χώρο. Ο Τζέρκομπ πλησίασε και χωρίς να χάσει ευκαιρία, ρώτησε τη Γκέλα πού ήταν όλες αυτές τις ώρες. Η Γκέλα του εξήγησε για τις νέες δυνάμεις που απέκτησε μετά τη γέννα των Jumpi και πως έφυγε για λίγο για να περισυλλογιστεί. Η διαδικασία του brainstorming όμως δεν κράτησε πολύ γιατί βαρέθηκε να ψάχνει απαντήσεις από μόνη της. «...και τελικά συνειδητοποίησα πως ο πατέρας των παιδιών μου είναι ο Έντουβαρ» αποκάλυψε στο τέλος.
«Γκέλα, αυτό δε γίνεται και το ξέρεις» είπε ο Τζέρκομπ. «Αφού δεν έκανες τίποτα με τον Έντουβαρ μετά το βράδυ που κοιμηθήκαμε μαζί και κάναμε έρωτα.»
«Νομίζεις!» είπε κοφτά η Γκέλα «μετά πήγα στον Έντουβαρ και πηδιόμασταν μέχρι το ξημέρωμα!» συνέχισε κυνικά «και εξάλλου, Τζέρκομπ μου, με τόσα στεροειδή που παίρνεις για να γίνεις σαν τετράφυλλη ντουλάπα, πού να βρουν δύναμη τα σπερματοζωάριά σου να τρέξουν!»
Ο Τζέρκομπ δεν μπορούσε να συγκρατίσει τα δάκρια και την αγανάκτησή του. Tο τελειωτικό χτύπημα ήρθε μόλις η Γκέλα συνέχισε τις αποκαλύψεις «...και λίγο πριν έρθεις και το κάνουμε, αποπειράθηκα να αυτοκτονήσω, κατεβάζοντας ένα μπουκάλι αντισυλληπτικά -μη ρωτήσεις "τι" και "πώς", αυτά βρήκα εύκαιρα! Κι αντί να πεθάνω, έμεινα να "παίρνομαι" από σένα! Τι ειρωνία...και πολλά μούσκουλα και χάλια στο κρεβάτι!»
Κρύος ιδρώτας έλουσε τον Τζέρκομπ στο άκουσμα αυτών των συγκλονιστικών νέων. «Δεν είναι δυνατόν...γιατί μου το έκανες αυτό, Γκέλα;» είπε με αναφιλητά ο Τζέρκομπ και άρχισε να τρέχει στο δάσος σαν κλαμένο...τέτοιο!

..Η Γκέλα επέστρεψε στην έπαυλη των Κουλέν τρεις ώρες αργότερα, αφού έκανε σύσκατο τον Τζέρκομπ. Η οικογένεια δέχτηκε την άσωτη κόρη με χορούς και πανηγύρια και όλα έμοιαζαν να έχουν πάρει το δρόμο τους. Κάτι όμως ερχόταν να διαταρράξει την ησυχία τους, όταν χτύπησε το κουδούνι της πόρτας. Ο Μπελ πήγε να ανοίξει και αντίκρυσε έκπληκτος δυο μπατσόνια της περιοχής.
«Μπορούμε να μιλήσουμε με τη δεσποινίδα (ο Θεός να την κάνει!) Γκέλα Κύκνου;» ρώτησε ένας εκ των δυο αστυνομικών
«Βεβαίως, περάστε» είπε ο Μπελ και τους οδήγησε στο σαλόνι, όπου οι υπόλοιποι μπεκρούλιαζαν όπως στα Ρωμαϊκά όργια.
«Τι συμβαίνει, πατέρα» ρώτησε ο Έντουβαρ. Ο ένας ασυνομικός γύρισε στο μέρος της Γκέλας και της είπε «Κυρία Κύκνου...πού βρισκόσασταν προχτές από το πρωί μέχρι σήμερα;»
«Στο γάμο μου και μετά εδώ» είπε η Γκέλα, κοιτώντας ανησυχητικά τον αστυνόμο.
«Είστε βέβαιη γι' αυτό;» ξαναρώτησε το όργανο (της τάξης -ο νους σας πάλι στο πονηρό!)
«Μα θα μας πείτε επιτέλους τι συμβαίνει κύριε αστυνόμε» απόρησε η Ίζμα.
«Από χτες το βράδυ αναζητούμε τον Τζέρκομπ Βλακ. Η οικογένειά του μας ενημέρωσε πως είχε πεταχτεί μέχρι την πόλη για τσιγάρα και ερωτικά βοηθήματα. Έκτοτε δεν έδωσε σημάδια ζωής, μέχρι πριν 2 περίπου ώρες, όπου ανακαλύψαμε το πτώμα του στο ποτάμι, λίγο έξω από το δάσος!» είπε ο αστυνόμος. Το αίμα της Γκέλας πάγωσε (για τους υπόλοιπους ούτε λόγος, βαμπίρια είναι, πόσο άλλο να παγώσει; )
«Και τι σχέση μπορεί να έχει η Γκέλα με αυτό;» ρώτησε ο Μπελ.
«Το θύμα, κύριε Κουλέν, βρέθηκε να έχει υποστεί θανάμισα τραύματα σε όλο του το σώμα ύστερα από πτώση. Προφανώς ο δράστης τον έσπρωξε από το γκρεμό του βουνού, αφού πρώτα φρόντισε να τον φιμώσει με αυτό το πανί» είπε ο αστυνόμος κι έβγαλε από την τσέπη του το στοιχείο που θα μπορούσε να ενοχοποιήσει τη Γκέλα: την κόκκινη κορδέλα της.
«Ελάτε στο τμήμα μαζί μου, δεσποινίς Κύκνου» είπε ο αστυνόμος και της πέρασε χειροπέδες.
Η Οικογένεια Κουλέν δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα διαδραματίστηκαν κι ιδιαίτερα ο Έντουβαρ, ο οποίος είχε ικανή τη Γκέλα να επιτεθεί στον Τζέρκομπ, ύστερα από τις δυνάμεις που απέκτησε...

..Στην έπαυλη επικρατούσε άκρα σιωπή για αρκετά λεπτά, μέχρι που κάτι έσπασε τη τζαμαρία του σαλονιού. Ο Μπελ έτρεξε να δει τι συνέβη και βρήκε στο πάτωμα μια πέτρα με ένα σημείωμα που έγραφε: «Θα εκδικηθούμε για το θάνατο του Τζέρκομπ. Πολτούρι»



TO BE CONTINUED
24 Responses
  1. Skouliki Says:

    H Γκελα αχααχαχ κανει γκελα καλη στο κρεβατι ετσι :)


  2. D.Angel Says:

    Μπαρδόν;
    Γιατί δεν κατάλαβα πάλι;;;
    Γμτ πρέπει να κόψω το οξυζενε!
    Είμαι σίγουρη πως αυτό κάνει όλη τη ζημιά!Φιλιάααααααααααα


  3. @skouliki: Γκέλα The Sex Machine :PPP

    @D.Angel: Τι δεν κατάλαβες πάλι; Να αλλάξεις οξυζενέ! Να βάζεις aquaforte!


  4. Ανώνυμος Says:

    Καλά πιο ξεφτυλισμένο δεν μπορούσες να το κάνεις! Που ακούστηκε βαμπίρια να μπεκρουλιάζουν βρε υποανάπτυκτο πλάσμα; Και που ακούστηκε πάλι, "οι αρχαίοι" να ενδιαφέρονται για το κοπρόσκυλο;

    Αν και τώρα που το σκέφτομαι... χάρη μου έκανες που τον σκότωσες. Ποτέ μου δεν τον χώνεψα τον κοπρίτη!

    Να δω τι άλλο θα σκαρφιστεί το αγελαδινό κεφάλι σου για τη συνέχεια της ιστορίας.


  5. @MpinelikoMistress: τι λες κοπέλα μου! Χάρη κάνω στη Meyers που το πάω τόσο μακρίά! Αυτή αρκέστηκε σε 4 ψωροβιβλία, εγώ το πάω για υπερπαραγωγή! Το κεφάλι μου θα σκαρφιστεί ό,τι θέλει!


  6. Kαλά ΟΚ... της Γκέλας έγινε πάλι...! Αντε να δούμε τί σκατά θα γίνει στο τέλος!


  7. thumbelina Says:

    Ποιος σκότωσε τον Τζέρκομπ?
    ποιος θέλει να ενοχοποιήσει την Γκέλα?
    Πώς θα αντέξουμε εμείς τόσες μέρες μέχρι τη λύση του μυστηρίου,πώς?

    Πολύ καλή η προηγούμενη ανάρτηση, εύγε!!!


  8. @Ποδηλάτρης: Ποιο τέλος; Εδώ μιλάμε για ΕΠΟΣ!

    @thumbelina: Αγαπημένη, θα κάνετε υπομονή όπως όλοι μας! Τα εύσημα της προηγούμενης ανάρτησης πάνε στο copy/paste :PPP


  9. SERVIRISMATA Says:

    H Γκέλα δεν φταίει σε τίποτα....
    Μην κάνετε ταινία την παρωδία, προσοχή στις απομιμήσεις!!!!

    Φιλακια ρουφηχτά!


  10. @Servirismata: Ο,τι θέλουμε θα την κάνουμε!


  11. ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ Η ΑΓΕΛΑΔΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ!!!!ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΚΟΜΑ;

    ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.


  12. @JK: Αυτή η αγελάδα είναι τρελή φίλτατε! Φοβερή είναι γιατί έχει πλοκάμια!


  13. Σελήνη Says:

    Συγκλονιστικό και το πέμπτο μέρος, πώς αντέχεται τώρα η αγωνία; :P


  14. mantinada Says:

    Υποκλίνομαι στο ταλέντο σας αγαπητέ μου!!

    (Όλα τα λεφτά το τραγουδάκι σου, τα παιδάκια μου θα λατρέψουν τη σελίδα σου!!!)


  15. @Σελήνη: όπως θα το αντέξουμε όλοι!

    @mantinada: Χαχα! Δεν ξέρω τι θα πουν για το περιεχόμενό της!!!


  16. Skouliki Says:

    H Σεληνη (Ελ. Κουρκουλα) πότε θα ενταχθει στο καστ ?


  17. @skouliki: Χμμμ, δεν είναι κακή ιδέα...για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε κ για σένα!


  18. mantinada Says:

    Χα!
    Ξέρω ποιος σκότωσε τον Τζέρκομπ (αλλά δε λέω!!!)...


  19. Vany Says:

    Η νταμουτζάνα με το πλουτώνιο που είναι;Έτσι ξεροσφύρι;


  20. Λοιπόν, τεράστιε, προσπαθούμε να θυμηθούμε ποιον μας θυμίζεις, αλλά δεν τα καταφέρνουμε, διότι είσαι ένας συνδυσμός που δεν παίζεται.
    Λοιπόν θα μας στείλεις πλήρη στοιχεία στο mail μας να τσεκάρουμε κάτι (ημερομηνια και ώρα και τόπο γέννησης)
    Η προσθήκη του κατεβάσματος των αντισυλληπτικών, μας έστειλε εκτός των άλλων.
    Περιμένουμε ε?
    Να εξερευνήσουμε το φαινόμενο.
    Την καλημέρα μας.


  21. @mantinada: Έτσι..σε εσένα έπεσε η παράνομη κόπια του episode 6?


  22. @Vany: Τα κεράσματα τα αφήνουμε για το opening της ταινίας!

    @Συμμορίτες: Έχετε mail (και ένα και δυο και τρία θα μπoρούσα να πω...)


  23. KitsosMitsos Says:

    Χθες κάθησα να δω το κατεβασμένο μέρος β'. Ειλικρινά σε άσχετες σκηνές έριχνα κάτι γέλια γιατί σκεφτόμουνα τις περιγραφές σου! Μας χάλασες το υπερθέαμα ρεεε! Χαχαχα


  24. Αυτή είναι η μαγεία! Να μπορείς πλέον να μη δίνεις βάση σε άσχετα σενάρια αλλά σε αυτά που πραγματικά αξίζουν για όσκαρ!


Copyrights & Disclaimer

Copyrights & Disclaimer