Points Of View ©



«Κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό»...
Χμ...Το μόνο καλό που σκέφτομαι να κάνω αυτή τη στιγμή για την ανθρωπότητα είναι να πιάσω μερικούς μαλάκες, να τους βάψω μπλε και να τους ρίξω στον Ειρηνικό! Κάνει αυτό; Γιατί, φίλε αναγνώστη, φίλη αναγνώστρια, πιο ηλίθιο στερεότυπο δεν έχω ξανακούσει. Ναι, δε μιλάμε πλέον για παροιμίες που βγαίνουν από τη ζωή. Αλλά για τη ζωή που βγαίνει μέσα από αυτές, για τη ζωή που βγαίνει μέσα από τα κοινότυπα και τα καθημερινά που ο κάθε παπάρας μας αναγκάζει να ακολουθούμε. Ε, λοιπόν όχι! Θα κάνω και πάλι τη διαφορά! Όχι, δε θα αλλάξω template!!!

Χαζή Ξανθιά (φόρος τιμής στη φίλη μου Εύα!)
Ξεπερασμένη μπαναλαρία των 90s, παρέχεται πλέον δωρεάν και ενσωματωμένη σε κάθε DNA. Επειδή ο κοσμάκης ανακάλυψε πως οι περισσότερες μελαχρινές είτε είναι ανοργασμικές κι ανέραστες είτε γιατί η ξανθιά κάνει σούπερ κρεβάτι και αυτά που ξεστομίζει κατά τη διάρκεια βγαίνουν μέσα από την ψυχή της. Οι μελαχρινοκαστανές πήραν το γράμμα πως το να ανοίγεις συζήτηση στο σεξ για την οικονομία και το Κυπριακό πλέον είναι χειρότερο κι από το αν κατέβαζες ένα βαρέλι Viagra στην καθισιά σου και να την έπεφτες σε καναρίνι! Έχει αποδειχθεί επιστημονικά πλέον πως οι εκ γεννετής ξανθομαλλούσες αυξάνονται και πληθύνονται, όχι γιατί το DNA έχει βαρέσει μπιέλες, αλλά γιατί ακολουθεί τα στάδια της εξέλιξης, τα οποία θέλουν world domination by blonde people μπας και δούμε μια αλλαγή, γιατί με τόση σκοταδούρα από μελαχρινοκυβερνούντες κοντεύει να μας πάρει ο ύπνος!
«Μη θυμώνετε...πάρτε του τα ΟΛΑ!» Ιβάνα Τραμπ

Σαββατογεννημένοι
Στην προσπάθειά μου να μαζέψω -κατά τη γνωστή δοξασία- τρεις Σαββατογεννημένους για να ευχηθούν (ή καταραστούν) κάτι, βρεθήκαμε να τα πίνουμε μέχρι πρωίας και να ξυπνάμε το απόγευμα με hangover. Το τίμημα; Έσκασα καμιά 60αριά ευρόπουλα μόνο για να κάνουμε κεφάλι! Τσάμπα το κερί, τσάμπα το μυρωδικό, τσάμπα η σεάνς! Αφού δεν πλακώσαμε τις παρτούζες, πάλι καλά να λες! Ο άνθρωπος έχει απίστευτη δύναμη κι αν θέλει να πετύχει κάτι, μπορεί άνετα να το κάνει αρκεί να ανοίξει τα στραβά του και να συγκεντρωθεί πάνω σε αυτό. Όσο και να κωλοτριφτείς στο αφεντικό σου, την αύξηση θα την πάρεις γιατί το θέλησε εκείνος κι όχι γιατί του τον έτριβες με πάθος στο επαγγελματικό δείπνο!

Γυναίκες με Γαλλικά και πιάνο
Άντε κι εις ανώτερα! Τι θες τώρα δηλαδή ρε κοπελιά; Να σε βάλουμε στο Guinness; Συνήθως σε τέτοιου είδους κορασίδες τα φαινόμενα απατούν. Δεν πιστεύω πως η μόρφωση κάνει τον άνθρωπο. Έχω δει «πανεπιστημιούχες» να συμπεριφέρονται σαν νταλικέρηδες τελευταίας κατηγορίας και άλλες με -σχεδόν- μέτρια μόρφωση να σου ανοίγουν κουβέντες που μόνο η Κανακαρίδη στο CSI θα τις άνοιγε! Πάρτο χαμπάρι, γλυκιά μου, αν σε ήθελα για τα χαρτιά σου, θα έπαιρνα την περιπτερού που μου κάνει σκόντο στις χαρτοπετσέτες!

Θεσσαλονίκη, η ερωτική πόλη
Δηλαδή εγώ που πλέον μένω στο Ναύπλιο, πρέπει να διανύσω καμιά 800αριά χιλιόμετρα για να πηδήξω; Και δεν πηδάω από το Empire State Building καλύτερα, γιατί το World Trade Center δεν υφίσταται πια; Κούκλα μου, τον έρωτα τον βρίσκεις όπου θες, στα βιβλία, στο διαδίκτυο, στο videoclub...Όχι, δεν είπα να αρχίσεις να αυνανίζεσαι ασύστολα. Βγες έξω. Κάτω από το παραθύρι σου παιρνούν εκατοντάδες άνθρωποι..Γνώρισε έναν από αυτούς...Μάθε τον...Και αργότερα θα στα μάθει εκείνος όλα!

Το κράτος των Αθηνών
Τα σύγχρονα Σόδομα και Γόμορα. Η πόλη που δε θα άλλαζα με τίποτα όσο και να κωλοχτυπιέται η Carrie Bradsaw για τη Νέα Υόρκη. Όσο τη γουστάρω αυτή την πόλη τόσο και τη σιχαίνομαι! Η Αθήνα προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα κι αν δεν έχεις ζήσει τουλάχιστον ένα μήνα εκεί, δε μπορείς να λες ό,τι θες. Τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι (μη σου πω και πέντε!) δεν μπορούν κάνουν λάθος. Κι αν κάποιοες φορές προβάλλονται τα άσχημά της, στο τέλος όλοι μένουν να θυμούνται τα καλά.

Ο έρωτας νικά τις αποστάσεις
Αυτές οι πίπες είναι για σένα που σε 2 χρονάκια τελειώνεις το λύκειο, ετοιμάζεσαι για το πτυχίο σου στη Μαδαγασκάρη κι η γκόμενα σε ρωτάει για το αν θα πάρεις μαζί τον έρωτά σας, εκτός από τις βαλίτσες σου. Ο έρωτας είναι σαν τα κινητά. Δεν πιάνουν πάντα καλό σήμα (όσο 99,999999% κάλυψη κι αν έχει το δίκτυο), θέλουν φόρτιση, πολλά πάγια και κάρτες. Μέχρι τη στιγμή που θα βγει νέα προσφορά με 99€, 3G συσκευή και απεριόριστο μπλα μπλα. Κι αν δεν πληρώσεις το λογαριασμό, σου κόβονται οι παροχές. Δε μου λες τώρα...τον γκόμενο από τα νησιά του Πάσχα τι θα τον κάνεις; Κοκορέτσι;

Greek lover
Με τρίχα για πουλόβερ ή χωρίς, πάλι ρώσικη ρουλέτα θα παίξεις! Αφού φτάσαμε στο σημείο να μετράμε το σεξ με ποσοστά, το μόνο που μας μένει είναι να κρατάμε σταγονόμετρο με μεζούρα την ώρα του οργασμού. Έχυσες 4ml...είσαι για τα μπάζα! Έχυσες 42μισι λίτρα...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Θα σας προσλάβουμε στη Nestle για την υπερβολική έκκριση λακτόζης! Ξύπνα καλέ κι άσε το κομπιουτεράκι στην άκρη, που μου κάθεσαι και μετράς! Συγκεντρώσου γιατί το μόνο greek που θα σου κάνει την αίσθηση του lover θα είναι σίγουρα ένας δονητής εγχώριας κατασκευής. Οι Έλληνες προσφέρουν κι άλλα πράγματα εκτός του σεξ που μπορείς να αγαπήσεις..και δεν εννοώ τη φέτα Ηπείρου!

Δεν υπάρχουν άντρες
Όσο κι αν με εκνευρίζει αφάνταστα αυτό εν μέρει θα συμφωνήσω. Έχουμε χαλάσει τη συνταγή πλέον. Βάλαμε περισσότερο νερό στο κρασί μας απ' όσο θα έπρεπε και οι γυναίκες άρχισαν το αλόγιστο μπεκρούλιασμα. Σηκώνονται μετά με ένα κεφάλι καζάνι και κατηγορούν το κρασί! Μα είναι δυνατόν; Το κρασί ήταν εκεί όπως το βρήκες στην αρχική του σύσταση. Ναι μεν σου αρέσει γιατί βαράει (aka είναι πατρικός χαρακτήρας, είναι παλαιών αρχών, είναι macho όταν τα παίρνει στο κρανίο) αλλά όταν πρόκειται για σένα την ίδια, το αραιώνεις γιατί έχεις να οδηγήσεις 1,5χλμ μέχρι το σπίτι σου. Πάρτε επιτέλους μια απόφαση. Αφού δεν υπάρχουν άντρες, τι ψάχνετε να βρείτε; Τον ΕΤ;

Η καλύτερη επίθεση είναι η άμυνα
Ναι...κι αν είσαι στο πισσοσκόταδο και φας ένα σκαμπίλι από το πουθενά μην απορήσεις. Είναι η μαλακία που σε δέρνει! Το καλύτερο κομμάτι του μπακλαβά είναι η γωνία. Κι ο τυφλός βλέπει στο σκοτάδι. Αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν πατίνι αντίκα. Θες κι άλλα;

Βλέπω τα πράγματα αντικειμενικά
Ναι..γιατί βλέπεις πράγματα. Δεν βλέπεις ανθρώπους. Όταν σταματήσεις να βάζεις ταμπέλες, όταν βρεθείς στη θέση του άλλου, έλα να μου το ξαναπείς. Όσο αντικειμενικά και να βλέπεις τις καταστάσεις τόσο πιο πολύ απομακρύνεσαι από την υποκειμενική τους αξία. Δεν αντιδράς, δεν πονάς, δεν χαίρεσαι, δεν αισθάνεσαι, δεν υπάρχεις! Αν συνεχίσεις να το βλέπεις πάντα μόνο έτσι, τότε σου έχω νέα. Μπορείς να μπεις σε γυάλα ώστε να μπορείς να τα βλέπεις πλέον ΚΑΙ σφαιρικά!

Το πρωί κοιμάστε και το βράδυ πάτε για ύπνο! I REST MY CASE (όχι, δεν έβαλα για ύπνο τη βαλίτσα μου! Έχω κι άλλα!)
18 Responses
  1. SERVIRISMATA Says:

    -Γαλλικά και πιάνο μόνο; Ξέχασες το μπαλέτο...!!!

    -Το Παρίσι ειναι η ερωτική πόλη κι εγώ σιχαίνομαι τα γαλλλικά...

    -Ο έρωτας νικά τις αποστάσεις, μην ακούω βλακείες! Θέλω να πετάξω τώρα!

    -Δεν ψάχνω να βρω τον ΕΤ αλλά για την ακρίβεια το "beast" από το γνωστό μας Beauty and the Beast προτού γίνει ο cheesy πρίγκηπας του τέλους!

    -Βλέπω τα πράγματα υποκειμενικά και τετράγωνα! Προσλαμβάνομαι;

    Πολλά Φιδάκιααααααα αγαπημένε!(που λέει κι ο φίλος Τζίμης!)


  2. @Servirismata: Με αυτά που ψάχνετε αγαπητή περισσότερες πιθανότητες έχετε να προσβληθείτε ως "ρομαντικός-gay-ιπτάμενος" Superman παρά εδώ. Λυπάμαι, είστε ο πιο αδύναμος κρίκος! Φιλιά!


  3. happypepper Says:

    GGKB,
    συμφωνώ με αρκετά από αυτά ποου αναφέρεις. Τα στερεότυπα "αναπαράγουν" ένα φαύλο κύκλο. Ανακυκλώνουν μια κατάσταση. Δημιουργούν εντυπώσεις που τελικά όλιοι πιστεύουμε.
    1. ρίξε το καλό: ρίξε ό,τι θέλεις, καλόή κακό, ό,τι γουστάρεις.
    2. Ξανθιές: ΔΞ/ΔΑ (προτιμώ μελαχροινάκι!)
    3. Γαλλικά - μπαλέτο: ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ: άλλο πράγμα η κατάρτιση και η γνώση, και άλλο πράγμα η μόρφωση και η καλλιέργεια. Κάποιος με γνώσεις μπορεί να μην ξέρει να τις διαχειριστεί κκαι να λειτουργεί ανήθικα, χαζά, κλπ.

    κλπ. κλπ.
    Πολλές οι "κατηγορίες", διαπιστώνω...


  4. @happypepper: Και δεν έχω πει ακόμα την τελευταία μου λέξη...την οποία μάλλον θα την πω από τα Μπινελικώματα!!!


  5. Εύα Says:

    τετοιος φορος παναγια μου βοηθα!
    το ΕΤΑΚ μπροστα του δεν πιανει μια...ουτε και ο ΦΜΑΠ :-)


  6. ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΠΡΩΤΟΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.


  7. @Εύα: Ούτε καν 19%!!!

    @JK: Ευχαριστώ! Ας περίμενες να μπει η 12 ώρα βρε!


  8. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.ΠΑΝΤΑ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΣ.ΧΕ ΧΕ!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.


  9. Estella Says:

    Τι εγινε Gi GaGa? Εφαγες καμια χιλόπιτα απο μελαγχρινή και βγάζεις το άχτι σου; :P (πλακίτσα)
    Βασικά αυτή την αρρώστια που έχουν όλες και βάφονται ξανθιές δε την καταλαβαίνω. Μα είναι ωραίο να κρατάς το φυσικό σου χρωματάκι...Και ξερεις και κατι; Λενε οτι οι ξανθές είναι χαζές αλλά λένε και το άλλο: Ξανθιά βαμμένη δυο φορές βλαμμένη. Επίσης αυτό το όλο κόλλημα με τις ξανθές ξεκίνησε γιατί με τη δημιουργία του χαζόκουτου σε όλες τις διαφημίσεις Η ΞΑΝΘΙΑ Η ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ επέλεγε το σωστό προιόν και η καστανη ή μελαγχρινή έπαιρνε los poulos...Ετσι να τα λέμε όλα... Τα πάντα έχουν ένα λόγο. Τελικά στην ιστορία έμεινε η αντεπίθεση χαχαχα :P

    Οσες λέτε οτι δεν υπάρχουν άντρες κοιτάξτε να κάνετε και καμιά σωστή επιλογή στη ζωή σας. Γιατί το εχουμε αυτό εμείς οι γυναίκες. Μη δούμε μαλάκα, εκεί να τρέξουμε και μετά να γκρινιάξουμε!

    Η Θεσσαλονίκη δεν είναι η πόλη του έρωτα αλλα της μπουγάτσας με βέλη :P (παρεκτρέπομαι και πάλι σόρι...:P)

    Ο έρωτας θα νικήσει τις αποστάσεις την ίδια μέρα που θα δωθεί τέλος στον δικομματισμό στην Ελλάδα.

    ε αυτά...Κατα τ αλλα συμφωνώ. Φιλάκια


  10. @Estella: Όχι, δεν έχω κανένα πρόβλημα! Απλά μου την έχει δώσει τελευταία που ακούω (και καμιά φορά χρησιμοποιώ κι εγώ ο ίδιος) μερικές κοινότυπες φράσεις! Η λίστα είναι μεγάλη! φιλιά!


  11. ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ......

    ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΜΟΟΟΟΟΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ? Ε???

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΆ!


  12. @Συμμορίτες! Ευχαριστώ μικρά μου! Σιγά μη το βγάλω και στις ειδήσεις!!!


  13. Vany Says:

    Αυτό το "Θεσσαλονίκη,ερωτική πόλη" το βλέπω και εξοργίζομαι!!!!Το μάτι μου γυρίζει!!!!!
    Και άντρες υπάρχουν αρκεί να τους ψάξεις και να μη ζητάς παπάδες.
    Μαζί σου λοιπόν!!!
    (χρόνια πολλά είπα; δεν είπα)


  14. @Vany: Να σαι καλά, μου τα μετέφερε η γραμματέας μου (Εύα)!!!


  15. thumbelina Says:

    τα στερεότυπα πολλές φορές επηρεάζουν τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο και τους συνανθρώπους μας, μας οδηγούν σε συμπεράσματα που είναι αποτέλεσμα προκαταλήψεων, όλοι μπορεί καμιά φορά να λειτουργήσουμε με στερεότυπα, ας έχουμε όμως στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι δεν είναι πάντα σωστά..

    το παρασοβάρεψα ε?

    γιόρταζες? χρόνια πολλά έστω και καθυστερημένα
    καλό βράδυ!


  16. @thumbelina: Όχι μια χαρά το πήγες!
    Ευχαριστώ για τις ευχές!


  17. KitsosMitsos Says:

    Όλα αναδεικνύουν μεγελείο, αλλά εκείνο με το σκαμπίλι στο σκοτάδι με έκανε να πέσω απ'την καρέκλα! Χαχαχα! Θεϊκές ατάκες λέμεεε!


  18. @KitsosMitsos: Σας έχω πει άπειρες φορές να προσκυνήσετε το μεγαλείο μου αλλά με γράφετε κανονικά! Φιλιά!


Copyrights & Disclaimer

Copyrights & Disclaimer