Toilet Ζώον 7
Wrath Of Duffy
The Final Chapter ©




...Η υποδοχή που φύλαγε ο Κάρο για τον Μπελ δεν ήταν και τόσο ευχάριστη. Ο δεύτερος ήταν περιτριγυρισμένος από σχεδόν όλα τα "λυκόσκυλα" της φαμίλιας κάνοντας τον Μπελ να αισθάνεται σαν πρόβατο που οδηγείται στη σφαγή. Ο Κάρο ζήτησε να μείνουν μόνοι για να συζητήσουν.

Στο μεταξύ η υπόλοιπη οικογένεια Κουλέν βρίσκεται στην έπαυλη περιμένοντας νέα του Μπελ αλλά και νέα σχετικά με την περιπτωσάρα της Γκέλας. Η αγωνία ήταν στο κορύφωμά της και η νεκρική ησυχία έσπαγε ακόμα και τα νεύρα των απέθαντων εκεί μέσα! Την ηρεμία ήρθε να διαταρράξει το χτύπημα της πόρτας. Η Ίζμα ανοίγοντας την πόρτα αντίκρυσε έναν αστυνομικό μαζί με τον Έντουβαρ σε κατάσταση πανικού.
«Τι συμβαίνει;» ρώτησε.
«Η Γκέλα είναι αυτή που σκότωσε τον Τζέρκομπ, μητέρα!» είπε ο Έντουβαρ υστερικά.
«Και σαν να μην έφτανε αυτό» συνέχισε ο αστυνομικός «μόλις πριν λίγο δόθηκε σήμα σε όλα τα τμήματα της περιοχής να συλλάβουν τη Γκέλα...έγινε καπνός!»
«Αρχίσαμε πάλι!» είπε η Χουδεφακισάλις βάζοντας άλλο ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.
«Aντιλαμβάνεσαι τι σημαίνει αυτό, μητέρα;» ρώτησε ο Έντουβαρ έντρομος.
«Εσύ τι λες; Ξανθιά είμαι, δεν είμαι ηλίθια!» απάντησε η Ίζμα.
«Nα δούμε τι θα καταφέρει ο Μπελ, με τις μαλακίες που πήγε κι έκανε το ξέκωλο η δικιά σου!» συμπλήρωσε ο Βόμιτ.
«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας» διέκοψε ο αστυνομικός. «Όλα είναι υπό έλεγχο».
Έτσι νόμιζε δηλαδή...Πού να ήξερε με τι σόγια έχει μπλέξει κι αυτός!
«Στο μεταξύ, αν μάθετε κάτι ή αν έχω νεότερα θα σας ειδοποιήσω» συνέχισε, φεύγοντας από το σπίτι.
Η 'Ιζμα βρισκόταν σε κατάσταση αλλοφροσύνης. Γνώριζε τις συνέπειες που θα ακολουθούσαν μετά από ένα τέτοιο γεγονός κι αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, όσο θα περίμεναν τον Μπελ να επιστρέψει. Συγκέντρωσε όλα τα μέλη της οικογένειας στη μεγάλη τραπεζαρία για να προετοιμαστούν για τις επερχόμενες επιθέσεις των Πολτούρι. Σπαθιά, όπλα, μαχαίρια και πηρούνια, όλα συγκεντρώθηκαν στο τραπέζι προκειμένου να μοιραστούν σε όλα τα βαμπίρια, όταν θα έρθουν αντιμέτωποι με το πεπρωμένο τους...

Λίγο αργότερα ο Μπελ βρέθηκε να τρέχει με όλη του τη δύναμη για να προλάβει να ενημερώσει την οικογένεια για το κακό που ερχόταν. Οι Πολτούρι φρόντισαν να κάνουν με τα κρεμμυδάκια τον Μπελ και λίγο πριν τον αποτελειώσουν, τον άφησαν ελεύθερο με σκοπό ο ίδιος να γίνει το μήνυμα που ήθελε να δώσει ο Κάρο. Ο πόλεμος είχε μόλις κυρηχθεί κι έμενε μόνο στα αντίπαλα στρατόπεδα να πάρουν θέσεις μάχης. Πριν ο Μπελ φτάσει κοντά στην έπαυλη είδε κάποια που δεν περίμενε πως θα την έβλεπε ποτέ μετά τα τελευταία γεγονότα.
«Γκέλα;» απόρησε
Η Γκέλα στεκόταν μπροστά του επιβλητικά...σχεδόν απειλητικά! Βγάζοντας από το μακρύ μαύρο παλτό της ένα σπαθί, είπε στον Μπελ «Καλώς τον!»
Ο Μπελ στάθηκε αμήχανος. «Τι...τι είναι πάλι αυτό;» τη ρώτησε.
Η Γκέλα έκανε ένα βήμα μπροστά, πιο κοντά στον Μπελ ώστε η άκρη του σπαθιού της μόλις που άγγιζε το λαιμό του Μπελ.
«Πριν σε αφήσω να πας να μεταδώσεις τα κουτσομπολιά και τα νέα από τους Πολτούρι, πρέπει να μάθεις κάτι» του είπε. «Ποτέ μου δεν αγάπησα τον Έντουβαρ! Ποτέ μου δεν αγάπησα τον Τζέρκομπ! Όλα ήταν μια απάτη! Από καιρό παρακολουθώ τις δυο οικογένειες και τις ανούσιες διαφορές που έχετε μεταξύ σας. Φρόντισα όμως να πάρω κάτι και από τις δυο...η ιδέα της εγκυμοσύνης ήταν δική μου, αλλά τα "κανόνισα" έτσι ώστε οι απόγονοί μου να έχουν τις δυνάμεις και των δυο φυλών!»
Ο Μπελ είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό. Σίγουρα είχε ικανή τη Γκέλα για φόνο, αλλά τέτοια ανωμαλία και διαστροφή έβλεπε για πρώτη φορά! «Τι είναι αυτά που λες;» ρώτησε αγανακτισμένος.
Η Γκέλα κατέβασε το ξίφος της και γέλασε δυνατά!
«Και πού να δεις και πώς τα κάνω!» είπε με σατανικό γέλιο! «Τώρα που θα πάω στους Πολτούρι να δεις τι πανηγύρι θα γίνει! Δε θα αφήσω κανέναν όρθιο! Σήκω τώρα και τρέξε όσο πιο γρήγορα μπορείς!» είπε πιο ήρεμη αυτή τη φορά και άρχισε να απομακρύνεται.
«Δε...δε θα με σκοτώσεις;» ρώτησε ο Μπελ.
Έχοντας φτάσει αρκετά μακριά από τον Μπελ, η Γκέλα γύρισε πίσω της και του είπε «Δεν είμαι εγώ αυτή για την οποία θα πρέπει να ανησυχείς!»
Λίγο πριν η Γκέλα χαθεί στον ορίζοντα, ο Μπελ φώναξε «Τι εννοείς, Γκέλα;». Η Γκέλα άρχισε πάλι να γελά δυνατά και υψώνοντας το χέρι της είπε ένα όνομα που τα βαμπίρ φοβόντουσαν περισσότερο κι από το φως του ήλιου «Ντάφι!»

Η Ντάφι ήταν από τις πιο ισχυρές αντιπάλους των βρυκολάκων. Συχνά οι Πολοτούρι τη χρησιμοποιούσαν για υποθέσεις που οι ίδιοι ήταν ανίκανοι να λύσουν! Κάτι τέτοιο λοιπόν, άλλη μια συνεργασία των Πολτούρι με τη Ντάφι, αυτή τη φορά εναντίον των Κουλέν, θα σήμαινε τον αφανισμό του είδους του Μπελ. Και ο Μπελ γνώριζε πλέον πως ίσως δεν είχε χρόνο!

Λίγα λεπτά πριν φτάσει ο Μπελ στην έπαυλη, η οικογένεια Κουλέν είχε ετοιμαστεί. Αλλά ήταν αργά. Μια δυνατή έκρηξη έκανε κομμάτια τη μεγάλη βαριά πόρτα και μόλις έπεσε η σκόνη όλοι αντίκρυσαν το χειρότερο εχθρό τους. Η Ντάφι είχε φτάσει νωρίτερα από το Μπελ και ο λιγοστός χρόνος που είχε μέχρι να φτάσει ο Μπελ αρκούσε για να αφανίσει όλη την οικογένεια...Ο Έντουβαρ πάλεψε σθεναρά, προσπαθώντας να προφυλάξει τους υπόλοιπους από τις γρήγορες κινήσεις της Ντάφι. Ήταν και ο πρώτος που σκοτώθηκε (για δεύτερη φορά!). Η Ίζμα και η Χουδεφακισάλις προστάτευαν τα Jumpi, τα οποία μπροστά στην ταχύτητα και την τεχνική της Ντάφι έκλασαν πόμολα! Η Ντάφι με μια κίνηση σκότωσε και τα τρία αδέρφια και στη συνέχεια απόλαυσε τον αργό θάνατο που προκάλεσε στην Ίζμα και τη Χουδεφακισάλις. Ο Βόμιτ δεν πρόλαβε καν να κουνηθεί! Έχοντας κατεβάσει τέσσερα μπουκάλια ουίσκι, δεν κατάλαβε από πού του ήρθε! Και την ώρα που η Ντάφι ετοιμαζόταν να φύγει από το σπίτι, έφτασε ο Μπελ, ο οποίος στραβοπάτησε στο πλατύσκαλο και έπεσε με τη μούρη πάνω στο ξίφος της Ντάφι!
Η Ντάφι έσκυψε πάνω από το Μπελ που ετοιμαζόταν να παραδώσει σώμα αυτή τη φορά (γιατί το πνεύμα το παρέδωσε αιώνες πριν!) και του είπε «Κι αυτό γιατί είπες τον Κάρο κοντό!»
Πέρασε πάνω από σώμα του Μπελ και έφυγε ανενόχλητη και χωρίς καμία γρατζουνιά!...

Η δουλειά της Γκέλας ήταν πιο εύκολη. Είχε προσχεδιάσει το φόνο του Τζέρκομπ μαζί με τους Πολτούρι, προκειμένου εκείνοι να έχουν μια αφορμή για καυγά! Είχε φροντίσει όμως να περιλάβει και τους Πολτούρι, πριν καν αυτοί τη βγάλουν από τη μέση. Στάθηκε έξω από την είσοδο του προαυλίου των Πολτούρι και περίμενε μέχρι ο Κάρο να εμφανιστεί με τους σωματοφύλακες αγγαζέ.
«Νόμιζες πως θα γλύτωνες έτσι, Κάρο;» του φώναξε από μακριά. «Γνώριζα πολύ καλά τι είχατε σκεφτεί για την πάρτη μου, αλλά σας πρόλαβαν άλλοι!» Και χωρίς να χάσει καιρό, έβγαλε από την τσέπη της μια ασύρματη συσκευή και πάτησε ένα κουμπί. Οι Πολτούρι δεν πρόλαβαν αν πουν ούτε "καλημέρα"! Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή, που ισοπεδωσε τα πάντα! Η Γκέλα χάθηκε μέσα στη σκόνη και τον σαματά...

ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ - ΓΑΛΛΙΑ, ΠΑΡΙΣΙ

Η Γκέλα πλησίασε το παγκάκι της πλατείας Concorde και ακούμπησε τους δυο ζεστούς καφέδες και τα λαχταριστά κρουασάν.
«Έχω ακούσει πως εδώ κοντά βρίσκεται ο τάφος του Τζιμ Μόρισον. Αρκετοί λένε πως είναι ζωντανός» είπε.
«Εγώ θα έλεγα να σιγουρευτούμε πως ΔΕΝ είναι!» είπε η Ντάφι.
Ένα γρήγορο βλέμμα και λίγα δευτερόλεπτα παύσης...Μετά άρχισαν τα γέλια!


THE END
13 Responses
  1. SERVIRISMATA Says:

    Ax... teleiwse!! twra mporoume na apolaysoume tin original tainia!!!!!!!!! Me pasa eilikrineia file geladere... :P haahhahahahaha

    Piase allo ergo twra! :)


  2. Μεγιστοτεράστιε!!!
    Είσαι υπεράνω ζωδίου λέμε.
    Τα φιλιά μας και πολλές πολλές ευχές.


  3. D.Angel Says:

    Τι να πω Gi ga ga..Κλπ κλπ
    Τόση φαντασία, μόνο
    εσύ κι ο Σπίλμπεργκ!!!
    Φιλιά πολλά..και με το καλό
    να σας μπει ο νέος χρόνος!


  4. @Servirismata: Χαχα! Έχεις κανένα κατά νου που θέλει σκότωμα?

    @Συμμορίτες: Εννοείται!! Καλές γιορτές!

    @D. Angel: Ευχαριστώ! Μακάρι να μπει καλά σε όλους!!


  5. happypepper Says:

    Εύγε! Θα έχουμε και εικονογράφηση ενδεικτικά;


  6. Creep Says:

    ΄Εχω λιώσει, φίλε μου. Αν και twilight φαν, έχω λιώσει, το παραδέχομαι. :ΡΡΡ

    Παρακολούθηση και γρήγορα.


  7. @happypepper: Σκέφτεσαι εμείς οι 2 να κάνουμε την επόμενη Marvel? Πλάκα θα είχε!

    @Creep: Καλώς τη και χρόνια πολλά!
    Μ αρέσει το Twilight αλλά δε παυώ να έχω χιούμορ και αρκετή δόση τρέλας όπως θα κατάλαβες! Welcome!


  8. Marouli Says:

    Αδικεισαι βρε παιδι μου.. Να ευχηθω καλη χρονια με υγεια, αγαπη και ευτυχια.. Και ο μικρος και μυστικος ποθος σου να πραγματοποιηθει το 2010..

    Μαρουλοφιλακια!


  9. Μαρουλι μου ευχαριστω για τις ευχες. Δωστε καμια ιδεα για νεα παρωδια!


  10. Unknown Says:

    χα!περίμενα να γράψω σχόλιο αφού το έβλεπα ολοκληρωμένο..Συγχαρητήρια..Θέλω αυτόγραφοοοοοο


  11. Χιχιχι! Χαιρομαι που σε κρατησα σε αγωνια! Αυτογραφα απο Δευτερα!!!


  12. Skouliki Says:

    εγω θελω η προβολη να γινει με 3D οπως το avatar !!

    φιλακι καλη εβδομαδα


  13. Μα φυσικά αγαπητό μου ασπόνδυλο! Τι σκατά υπερπαραγωγή είμαστε?


Copyrights & Disclaimer

Copyrights & Disclaimer