Toilet Ζώον 6
Gella...Banana!!! ©




...Στην έπαυλη των Κουλέν επικρατεί μια σύγχυσις. Από τη μια η οικογένεια βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης μετά το φαγοπότι κι από την άλλη είναι συντετριμμένη με τα νέα γεγονότα. Λίγο νωρίτερα ο Έντουβαρ με το Βόμιτ αποφάσισαν να επισκεφτούν το αστυνομικό τμήμα στο οποίο κρατείται η Γκέλα με την κορδέλα της.
«Φοβάμαι, Έντουβαρ» είπε η Γκέλα, κρατώντας σφιχτά το χέρι του αγαπημένου της. «Τελευταία νομίζω πως έχω αρχίσει να τα χάνω. Τη μια στιγμή βρίσκομαι να περιπλανιέμαι στα δάση και στα βαλτοτόπια και την άλλη εδώ, αμπαρωμένη λες κι έκανα κανένα έγκλημα».
«Έλα τώρα κοριτσάκι» πετάχτηκε σαν πορδή ο Βόμιτ «κι οι τρεις μας ξέρουμε τι έγινε, μην κρύβεσαι!»
«Πάψε πια ανεγκέφαλο πλάσμα!» φώναξε ο Έντουβαρ «κανείς δεν έχει αποδείξεις για κάτι τέτοιο και μέχρι να δούμε τι έχει συμβεί, θα πρέπει να υποστούμε τα πάντα, ακόμα και τους Πολτούρι».
Η Γκέλα δε γνώριζε τι είχε γίνει μετά το μπουζούριασμά της στο πολιτσμανίδικο. Ο Έντουβαρ άρχισε πάλι να λέει τα ίδια και τα ίδια, ο Βόμιτ έκοβε βόλτες στους διαδρόμους των κρατητηρίων, ψάχνοντας για κανένα στρουμπουλό έντομο να ξεδιψάσει για λίγο...

Πίσω στην έπαυλη, ο Μπελ κι η Ίζμα καταστρώνουν το σχέδιο άμυνας εναντίον των Πολτούρι μαζί με τη Χουδεφακισάλις.
«Προτείνω αρχικά να έρθουμε σε συνάντηση σε ουδέτερο έδαφος με την σύντροφο του αρχηγού των Πολτούρι, την Ευτέρπια, και να μιλήσουμε ως γυναίκα προς γυναίκα» είπε η Ίζμα.
«Και τι;» ρώτησε ο Μπελ «θα λύσετε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και μετά θα το ρίξετε στο εργόχειρο και τον αργαλειό σαν να μη συνέβη τίποτα;»
«Έχεις καμιά καλύτερη ιδέα, Μπελ, αγάπη μου; Αρκετό αίμα χύθηκε» απάντησε η Ίζμα.
«Ναι γαμώτι...και δεν ήπιαμε σταγόνα, μη χέσω!» πετάχτηκε η Χουδεφακισάλις.
«Έλα όμως, συγκεντρωθείτε σας παρακαλώ!» βροντοφώναξε ο Μπελ «θα πάω μόνος μου να συναντήσω τον Κάιρο και εκείνος θα με πάει άμεσα στον Κάρο, τον αρχηγό των Πολτούρι»
«Άχου! Πρόσεχε όμως, Μπελ μου, ο Κάρο έχει την ιδιότητα να διαβάζει τη σκέψη με ένα άγγιγμα!» πρόσθεσε η Ίζμα.
«Ε και τι έχουμε να κρύψουμε, ρε γυναίκα;» ρώτησε ο Μπελ.
«Ε..να...μας ακούει κι η άλλη η ζαβή...δε θυμάσαι τι κάναμε τα δυο μας προχτές στη σοφίτα;» είπε πονηρά η Ίζμα. «Πρέπει να το μάθουν κι όλοι οι άλλοι;» συνέχισε έχοντας πιο σοβαρό ύφος.
Η Χουδεφακισάλις, ακούγοντας όλη τη συζήτηση, πλησίασε το Μπελ και του είπε «Θείο, μη χαλιέσαι...τα πρόλαβαν άλλοι! Απλά μη σκέφτεσαι τίποτα πίπες κι εκτεθούμε ως είδος, καταλαβαίνεις τώρα. Γερά με τσαμπουκά να τελειώνουμε με αυτό το πανηγύρι...έρχονται και γιορτές, δε θα προλάβω να κλείσω μανικιουρίστα και κομμωτήριο
Αφού τακτοποιήθηκε κι αυτό το θέμα, ο Μπελ ξεκίνησε για να συναντήσει τον Κάιρο και στη συνέχεια τον περιβόητο Κάρο...

Στο μεταξύ, ο Έντουβαρ ετοιμάζεται να φύγει από το αστυνομικό τμήμα, όταν ο Βόμιτ τον πλησιάζει λαχανιασμένος.
«Αδερφέ μου!» είπε με μια ανάσα «προέκυψε ένα μικρό θεματάκι.»
«Τι συμβαίνει;» ρώτησε η Γκέλα, κοιτάζοντας παράλληλα τον Έντουβαρ
«Ερχόμενος από την τουαλέτα και περνώντας μπροστά από το γραφείο του διοικητή, άκουσα να λέει πως στην κορδέλα βρέθηκαν σε ποιον ανήκουν τα αποτυπώματα!» είπε ο Βόμιτ.
« Και;» ρώτησε η Γκέλα.
Ο Βόμιτ έπιασε τον ώμο του Έντουβαρ και τον τράβηξε προς το μέρος του «έλα λίγο μαζί μου να σου πω». Η Γκέλα έβγαλε καντήλες, μη μπορώντας να ακούσει καθαρά τι σκατά συζητούσαν οι δυο τους στο βάθος του διαδρόμου.
«Μη γαμήσω!» σκέφτηκε «τόσες μέρες όλες οι αισθήσεις μου δουλεύουν στο full. Τώρα βρήκα να μείνω από μπαταρία η μαλακισμένη!»
Ο Έντουβαρ πλησίασε τη Γκέλα. Κάθισε μπροστά από τη θέση της και της έπιασε το χέρι.
«Έλα λέγε, θα με σκάσεις!» φώναξε η Γκέλα.
Ο Έντουβαρ παρακάλεσε το Βόμιτ να τους αφήσει λίγο μόνους. Ύστερα ξαναγύρισε προς το μέρος τη Γκέλας.
«Το εργαστήριο έδειξε καθαρά πως τα αποτυπώματα ανήκουν στον Τζέρκομπ» είπε με μισό χαμόγελο στη Γκέλα. Εκείνη όμως δεν είναι κατσίκα για να μασήσει ταραμά και τον ρώτησε:
«...υπάρχει ένα "αλλά" όμως, έτσι δεν είναι, Έντουβαρ;»
«Χμ...πράγματι...μαζί με τα αποτυπώματα βρέθηκαν ίχνη από αίμα, τα οποία βρίσκονταν πάνω σε υπολείματα από μπανάνα. Το εργαστήριο λέει πως ο δράστης εκείνη την ώρα απολάμβανε το φονικό και μετά το έριξε στο επιδόρπιο, ξεχνώντας να πετάξει την κορδέλα με την οποία σκούπισε το ματωμένο στόμα του...» συνέχισε ο Έντουβαρ.
«Και τι άλλο είπαν;» τον διέκοψε η Γκέλα.
Πριν ο Έντουβαρ απαντήσει, ακούστηκε η πόρτα του διοικητή και μαζί με το θόρυβο την ώρα που έκλεινε, ακούστηκαν και οι βηματισμοί των αξιωματικών. Με μια κίνηση απομάκρυναν τον Έντουβαρ και πιάνοντας τη γκέλα από τις χειροπέδες την οδήγησαν στο γραφείο του διοικητή.
Εκεί της ανακοινώθηκε η αποτρόπαια πράξη στην οποία η ίδια είχε λάβει μέρος (αλλά δε το γνώριζε γιατί πέρασε πολλά!)
Ο Έντουβαρ έπεσε από τα σύννεφα...ο Βόμιτ ένιωσε ζαλισμένος από το φαγοπότι κι έπεσε από το πλατύσκαλο! Κανείς δε μπορούσε να φανταστεί το κακό που θα ερχόταν (τώρα μεταξύ μας...κακό για ποιον ακριβώς; )...

... «Συγνώμη, δεν υπάρχει κανείς εδώ να συζητήσουμε το θέμα μας σοβαρά;» ρώτησε ο Μπελ ένα 12χρονο πιτσιρίκι που καθόταν στην είσοδο των Πολτούρι, ακούγοντας στη διαπασών Britney Spears στο mp3 player.
«Με αυτόν θα μιλήσεις!» απάντησε ο Κάιρο. «Μπελ, να σου συστήσω τον Κάρο»
Ο Μπελ αντίκρυσε για πρώτη φορά τον εχθρό του...
12 Responses
  1. Μεγιστοτεράστιε!
    Σήμερα δεν θα σχολιάσουμε.
    Θα ακούσουμε το τραγουδάκι που αντικατέστησε την αγαπημένη αγελάδα, θα διαβάσουμε απολαυστικά και θα σε χαιρετήσουμε με μία τεράστια ΚΑΛΗΜΕΡΑ!



  2. KitsosMitsos Says:

    Θα πέσουν τα εντουβάρια λέμεεε!


  3. @Συμμορίτες: Καλημέρα κι από δω! Καλό διάβασμα!

    @Ποδηλάτρης: Και μετά ήρθαν οι μέλισσες. υπομονή!

    @KitsosMitsos: και θα ...Γκελαπάρουμε όλοι!


  4. Skouliki Says:

    Νομιζω σε αυτοτο σημειο πρεπει να μπει ο Duraseλίδης να σας σωσει :))


  5. @skouliki: Ποιος είναι πάλι αυτός; Δεν πιστεύω να μπήκε στο καστ καθήμενος σε κανέναν παραγωγό! Θα γίνει της κόλασης!


  6. ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΒΛΕΠΩ.ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;ΧΟΥΔΕΦΑΚΙΣΑΛΙΣ;ΑΓΝΟΙΑ ΕΧΩ.ΧΕ ΧΕ!!!

    ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.


  7. @JK: Υπομονή και τελειώνει το δράμα!


  8. Skouliki Says:

    "christmas dedication to friends"

    τι ειναι αυτο αραγε ?


  9. @skouliki: Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι κι έρχομαι να δω!!!!


  10. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

    Πέρνα από το μπλογκ να δείς το τραγουδάκι σου στο πάρτυ μας!


  11. @Συμμορίτες: Ιχ κόμεν! Ιχ κόμεν!


Copyrights & Disclaimer

Copyrights & Disclaimer