2008 Happy New Year? ©


Καλή χρονιά σε όλους!

Η αλλαγή της χρονιάς με βρίσκει πίσω από ένα γραφείο, μπροστά από έναν υπολογιστή, δεξιά από ένα φορητό dvd player και αριστερά από ένα κλιματιστικό που σκούζει λες και έχει βρογχίτιδα!

Η αλήθεια είναι πως όλη η παραμονή Πρωτοχρονιάς ήταν λίγο καταθλιπτική για μένα, μιας και ήξερα εξ αρχής ότι θα δουλεύω, χωρίς να είμαι κοντά στους φίλους και τους συγγενείς μου, σ' ένα τηλεφωνικό κέντρο όπου το μόνο που χτυπάει εδώ μέσα είναι το νευρικό μου σύστημα! Ωστώσο το τηλεφώνημα του προϊστάμενου στο τηλέφωνο του γραφείου μου για τα "χρόνια πολλά" τον κάρφωσε (ήθελε να τσεκάρει ότι δε θα έχω πάει για mojito στο Venue). "Και του χρόνου σου εύχομαι να μην είσαι σ' αυτή τη θέση", μου λέει, εννοώντας να μην δουλεύω πάλι παραμονή. "Μα δε θα 'μαι σ' αυτή τη θέση", του απαντώ, εννοώντας φυσικά όχι μόνο τη θέση αλλά και την εταιρία!

Πλάκωσα μετά και τα μηνύματα στο κινητό...το ίδιο μήνυμα σε 82 επαφές για να μην "κολλήσει" το δίκτυο, άρχισα και τα τηλεφωνήματα (τι διάολο, σε τηλεφωνικό κέντρο δουλεύω, αφού δεν τηλεφωνείτε εσείς, θα το κάνω εγώ!). Φέτος πρωτοτύπησαν τα funny sms φίλων και γνωστών με τα καλύτερα να είναι το "Πρωτού έρθει ο καινούριος χρόνος, πρωτού μπλοκάρουν οι τηλεφωνικές γραμμές, πρωτού μεθύσω και χάσω το κινητό μου, σου εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά", το θεσπέσιο "Προς τους αγαπημένους μου φίλους που το 2006 μου στείλατε τις πιο θερμές ευχές σας, ενημερώνω ότι δεν έπιασαν. Παρακαλώ για το νέο έτος στείλτε μου μετρητά", το σεξουλιάρικο "Παραμονή Πρωτοχρονιάς είπα στον Αη Βασίλη μια Ουκρανέζα 2μετρη στο σπίτι σου να στείλει" (αν και βρίσκομαι στη δουλειά, πού θα με βρει;) και το επίκαιρο "Όσο χασίσι βρήκανε στα Ζωνιανά οφέτος, τόσες ευχές σου εύχομαι για το καινούριο έτος" !

Η μαλακία της υπόθεσης είναι η εξής: άντε και είμαι μόνος μου, εγώ κι ο πόνος μου, να κάνουμε παρέα, που λέει και το άσμα. Το γεγονός ότι το 1/3 των καναλιών έχει ταινίες αυτές τις ώρες, το άλλο 1/3 έχει τις εκπομπές-κουτούκι του κυρ-Βάβουλα με τα χασισοτράγουδα να δίνουν και να παίρνουν και το υπόλοιπο 1/3 να έχει τσόντες, σε τι ακριβώς πρέπει να με κάνει να αισθανθώ την Πρωτοχρονιάτικη διάθεση που θα έπρεπε να είχα; Για να μην πω για το πρόγραμμα των ραδιο-φονικών σταθμών (μέρες που είναι)! Και ,άντε πάλι, πες ότι αντέχεται να ακούς το "Hung Up" της Madonna και το "Χριστούγεννα" της Βανδή για 6η και 7η φορά αντίστοιχα μέσα σε 3 ώρες...πόσο πιο χαρούμενος πρέπει να είμαι με το "Lonely" των Nana ή με το "Αχ μοναξιά μου" του Καλίδη;

Anyway, αυτά για αρχές του νέου έτους.
Σας εύχομαι ολόψυχα καλή χρονιά (τα λοιπά κλισέ τύπου "με υγεία, ομόνοια, σύνταγμα, μοναστηράκι, παραλλείπονται) και πάνω απ' όλα καλά μυαλά!


(Το παραπάνω κείμενο υπόκειται στους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Το κείμενο δημοσιεύεται για πρώτη φορά στον δικτυακό τόπο gigagakounibeli.blogspot.com. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς την έγγραφη άδεια του συγγραφέα ή του ιδιοκτήτη του Οποιαδήποτε αντιγραφή, δημοσίευση ή έκθεση του κειμένου ή μέρους αυτού χωρίς τη γραπτή άδεια του κατόχου διώκεται ποινικά)

2 Responses
  1. Ανώνυμος Says:

    χαχα μ' έκανες και γέλασα.. (με το τρόπο που αντιμετώπισές τον πρωτοχρονιάτικο πόνο σου βέβαια..)αν και λίγο αργά μπήκα στο ιστολογιό σου!!!

    να σου πω για να κλείσω ένα άλλο παλιο μήνυμα που μου χαν στείλει..(πριν 2-3 χρονια)πολύ γέλιο!

    "φέτος τις γιορτές σκέφτηκα να σου κάνω κάτι μοναδικό ξεχωριστό..κάτι που σίγουρα το χρειάζεσαι και δεν το έχεις.. έψάξα παντού πήγα σόλα τα μαγαζιά άλλα ο



    χασάπής μου πε
    ΜΥΑΛΑ ΤΕΛΟΣ!!!"


  2. Marouli Says:

    Τι? περιμενεις να σου ευχηθω για το 2008? ηδη εχουμε 2010! αλλα απορω.. ποιος ειναι ο Καλιδης και ποιοι οι Νανα?


Copyrights & Disclaimer

Copyrights & Disclaimer