Ένα Βήμα Πριν Το ΕγκεφαλικόΈνας πατέρας μπαίνει στο δωμάτιο της κόρης του, το βρίσκει άδειο με ένα γράμμα πάνω στο κρεβάτι.

Αρχίζει να σκέφτεται τα χειρότερα και με τρεμάμενα χέρια ανοίγει το
γράμμα και αρχίζει να διαβάζει:Αγαπητέ μου μπαμπά, λυπάμαι πολύ που βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σου πώ πως έφυγα με το καινούργιο μου αγόρι. Βρήκα επιτέλους την μεγάλη και αληθινή αγάπη!! Αχ! Να μπορούσες μόνο να τον έβλεπες.. είναι τόσο όμορφος με όλα του τα τατουάζ και τα piercing και τόσο αγέρωχος πάνω στην μεγάλη και γρήγορη μηχανή του!!! Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Επιτέλους είμαι έγκυος!! Ο Αμπντούλ λέει πως θα είμαστε μια χαρά στο τροχόσπιτό του καταμεσής στο δάσος και θέλει να κάνουμε πολλά παιδιά.
Αυτό βέβαια είναι και το όνειρό μου!Ανακάλυψα επίσης πως η μαριχουάνα δεν κάνει κανένα κακό! Γι' αυτό αποφασίσαμε με τον Αμπντούλ να την καλλιεργούμε για εμάς και τους φίλους μας, για όταν θα ξεμένουν από κοκαΐνη και έκσταση. Εν τω μεταξύ, ελπίζω η επιστήμη να βρεί σύντομα την θεραπεία για το AIDS και να μπορέσει ο Αμπντούλ να γίνει καλά. Το αξίζει!Μπαμπάκα μου δεν θέλω να ανησυχείς για μένα. Είμαι πια 15 ετών και ξέρω να φροντίζω τον εαυτό μου. Κι έπειτα, ο Αμπντούλ είναι τόσο δυνατός και σοφός με την πείρα των 44 χρόνων του. Με καθοδηγεί και με συμβουλεύει με τον καλύτερο τρόπο για τις επιλογές μου, όπως για την επιλογή μου να ασπαστώ τον ισλαμισμό. Ελπίζω να έρθω να σε βρώ σύντομα, έτσι θα σου
δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις τα εγγονάκια σου!Το λατρεμένο σου κοριτσάκι.Υστερόγραφο:
πλάκα σου κάνω μπαμπά, είμαι στους γείτονες! Απλά ήθελα να σου πω πως στη ζωή υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα από τον σχολικό έλεγχο που θα βρεις στο κομοδίνο!!!!Σ'αγαπώ!!
5 Responses
 1. moyratos Says:

  αχαχχααχαχαχαχαχαχαχ
  ααχαχαχχααχαχαχ
  αχαχαχαχαχαχαχαχα
  χαχαχαχαχχααχ

  Πολύ καλό!!!!

  χαχαχααχαχαχ
  αχαχαχχααχχα

  Αμάν και αυτοί οι έλεγχοι με τα παιδιά και τους γονείς!!!


 2. Ύμνος σε όλους τους μαθητές! Καλή επιτυχία σε όλους!


 3. hehehehhee...egw eixa to prob me tis apousies..tote..to palai pote (kata Antzela-paLI pote :p) pou pigaina skoulioooooooo!


 4. Mirela Says:

  LOL!!!

  Έχω ξαναπετύχει κάτι ανάλογο αλλά στην αγορίστικη βερσιον...! ;)


 5. @Mirela: Αν την έχεις στείλε τη στο mail του GGKB:
  gigagakounibeli@yahoo.com


Copyrights & Disclaimer

Copyrights & Disclaimer