Movie & Laundry Service ©


...Είπα κι εγώ...Δε θα ερχόταν κι η σειρά μου; Ας είναι...
Η Νηρηίδα κι η Mpinelikomistress με προσκάλεσαν να παίξω -η αλήθεια είναι πως δεν έχω όρεξη για παιχνίδια αλλά δε χαλάω χατήρι σε κανέναν blogger! Μου ζήτησαν να βγάλω τα άπλυτά μου στη φόρα και να γράψω για μια ταινία που μου αρέσει -έστω μια είναι αρκετή! Μετά από την εξομολόγηση ψυχής, ελπίζω να συνεχίσετε να με έχετε στη λίστα με τα blog στα οποία "ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ" κι όχι "θα ΤΑ γράφετε".

Περαστικά σας....

Η ταινία μου έχει κολλήσει εδώ και χρόνια, σε τέτοιο σημείο που, ενώ την έχω δει 47μισι χιλιάδες φορές στο σινεμά, την έχω αγοράσει και στην Director's Cut version της και τη βλέπω τουλάχιστον 3-4 φορές το μήνα! Όποιος την έχει δει πιστεύω πως καταλαβαίνει το λόγο για τον οποίο θεωρώ την ταινία must (πολλοί τη θεώρησαν cult). Οι υπόλοιποι μάλλον δε το ψάξατε βαθιά το νόημα και αρκεστήκατε με τα επιφανειακά -δεν είστε ηλίθιοι, κάθε άλλο, απλά βγαίνοντας από το σινεμά ΣΙΓΟΥΡΑ αρχίσατε την κλάψα για τα ευρώπουλα που σπαταλήσατε ενώ θα μπορούσατε να είχατε πάει για σουβλάκι στην πλατεία!

Οκ, κι εγώ μαζί σας αλλά από βδομάδα γιατί νηστεύω!

Αν έχετε δει την director's cut version θα είχατε άλλη άποψη για το τι είναι ικανός κανείς να κάνει εκμεταλλευόμενος τις δυνάμεις του, γνωρίζοντας 5-6 πράγματα που μάθατε στο Λύκειο ή στις ιδιωτικές σας σχολές κι απλά δεν είχατε την παραμικρή ιδέα ότι ΝΑΙ κι ΕΣΥ μπορείς να αλλάξεις ή να καθορίσεις τη μοίρα σου, να σώσεις αυτούς που αγαπάς και τα σχετικά. Βέβαια το δοκίμασε λίγο αργότερα ο Ashton Kutcher στο Butterfly Effect (άψογη ταινία!) αλλά τα έκανε ολίγον τι ψιλοπουτάνα με όλο το σύμπαν και δουλειά δεν έκανε! Anyway.

Η ταινία δε χρειάζεται συστάσεις από μένα, αν θέλετε δείτε τη...Ούτως ή άλλως ένα δίωρο το πηδάτε που το πηδάτε, ας πάρετε τουλάχιστον μια στοιχειώδη γνώση για το γίνεται με την πάρτη σας!

**********

Τα άπλυτά μου μπορείτε να τα δείτε κάθε Κυριακή και Τετάρτη απλωμένα στο μπαλκόνι μου. Για τους ανυπόμονους τώρα, θα κάνω τη χάρη να σας πω μερικά!

1. Μαύρο Energie δερμάτινο παντελόνι, €70,00

Όταν έχω τις μαύρες μου, καλύτερα να κάνεις μεταβολή και να μου αδειάσεις τη γωνιά. Στην καλύτερη θα σε αδειάσω σε κανένα χαντάκι στην εθνική ή θα σου αδειάσω μια σειρά σφαίρες 8 χιλιοστών! Δε θέλω να μου μιλάνε ρε αδερφάκι μου, εκνευρίζομαι και δε μπορώ να συγκεντρωθώ.

2. Μαύρο Τ-shirt με σχέδιο νεκροκεφαλή, Zara, €25,00

Δεν κρατώ κακίες...μέχρι να μου τα κάνεις πασχαλινά τσουρέκια (με αυγά ή ανευ)! Τότε δε σε γλυτώνει ούτε ο φύλακας άγγελός σου και στην κόλαση θεωρείσαι αδερφάρα του κερατά και δεν έχεις θέση στη Λεγεώνα! Ο Νείλος μπορεί να σε ξεπλύνει μέχρι τον αστράγαλο και οι καταρράκτες του Νιαγάρα είναι τσούλες μπροστά στην ορμή μου (τι λέω ο άνθρωπος, ζωγραφίζω πάλι!), ειδικά να έχεις κάνει πολλά και μου το κρύβεις.

3. Μπλε ζακέτα με φερμουάρ και κουκούλα, Sprider, €35,00

Ανέχομαι αρκετά πράγματα. Δυστυχώς. Κι όταν έρχεται η ώρα να πω μια κουβέντα να ξεσπάσω, είναι αργά. Τα μαζεύω, τα μαζεύω και τελικά μένω με ένα μπαούλο γεμάτο πράγματα (κλεμμένη έκφραση από Mpinelikomistress -thanx για την παραχώρηση!!!)...μέχρι που αποφασίζω να το κλειδώσω, να το βάψω μπλε και να το πετάξω στη θάλασσα!

4. Αθλητικά παπούτσια Admiral, Factory Outlet, €40,00 (σε προσφορά!)

Τρέχω...τρέχω γενικότερα...για μένα, για σένα, για όλους...αν είχα χρόνο θα έτρεχα και στους Ολυμπιακούς στη θέση του Κεντέρη! Τρέχω τόσο πολύ και βάζω κιλά αντί να χάνω...μάλλον τρέχω με την όπισθεν! Αποφάσισα να σταματήσω για λίγο στα pit stop να αλλάξω λάστιχα... στην καλύτερη θα περιμένω το νικητή να πιούμε παρέα τη σαμπάνια της νίκης!

5. Μαύρο Boxer της Apple με σχέδιο τον Duffy Duck, €17,00

Είμαι ετοιμόλογος, λέω ψέματα ή τη μισή αλήθεια, έχω άπειρες δικαιολογίες για τα πάντα. Αν ο Θεός έδωσε στον Μωυσή τις 10 εντολές, εγώ μπορώ να του δώσω 100 δικαιολογίες για την καθεμία για να τον πείσω να μην τις ακολουθήσει! Δεν πάω ενάντια σε νόμους, αρχές ή καθεστώτα, όχι γιατί είμαι κότα αλλά γιατί μπορώ να τα προσαρμόσω όλα στα μέτρα μου και να μείνω ευχαριστημένος. Ζω μια ουτοπία και είμαι ευτυχισμένος για αυτό. Σας προσκαλώ για καφεδάκι στα μέρη μου, αρκεί να το αντέξετε!

Αυτά τα λίγα...μη σας σερβιριστώ στο πιάτο με τη μια! Ας με γνωρίσετε και θα δείτε!

Μπορεί να συμμετάσχει όποιος θέλει στο παιχνίδι!

Καλό Πάσχα!
19 Responses
  1. mermyblue Says:

    το Donnie Darko το είδα ένα βράδυ που βρεχε, που βρεχε μονότονα.
    Μου έκανε την ψυχή μαύρη αλλά ήταν ταινιάρα! Από πού να το πιάσεις; Μουσική; Σενάριο; Ερμηνείες; Ταινιάρα.

    Αδιαμφισβήτητα και στο δικό μου τοπ 20.

    τα άπλυτά σας καλά
    αλλά δίνουν στοιχεία. Αν δούμε τύπο με δερμάτινο παντελόνι ένερτζι, μπλούζα με νεκροκεφαλή ζάρα, ζακέτα μπλε με φερμουάρ κ κουκούλα σπρίντερ, αθλητικό παπούτσι άντμιραλ θα χαιρετήσουμε με μουουουουουουου

    καλό Πάσχα


  2. Η αληθεια ειναι πως αν κ δεν κανω τετοιους τρελους συνδιασμους, δεν περνω απαρατηρητος! Χαιρετηστε κ θα ανταποδωσω!
    Καλό Πάσχα!


  3. Αν δούμε τύπο με δερμάτινο παντελόνι ένερτζι, μπλούζα με νεκροκεφαλή ζάρα, ζακέτα μπλε με φερμουάρ κ κουκούλα σπρίντερ, αθλητικό παπούτσι άντμιραλ θα χαιρετήσουμε με μουουουουουουου.....................
    ....................................
    Εκτος αν εχει τις κλειστες του διαφορετικα 8α μουγκριζουμε απο τον πονο!!!!
    Αλλα οντως ζωγραφισες!αμα τελειωσεις ελα και απο το σπιτι για ενα ασπρισματακι!!


  4. Πες μου μερα και ωρα, θα παρω και τη mistress να βοηθησει στον καφε!


  5. Skouliki Says:

    φιλακι να περασεις καλα και να εχεις ενα ομορφο πασχα


  6. Ανώνυμος Says:

    Έχω να δηλώσω απερίφραστα, πως είμαι πολύ περήφανη που έχω ένα φίλο με τέτοια ευφράδεια.
    Έχω ξεραθεί από τα γέλια και έχω γίνει νούμερο στο γραφείο, αν και νούμερο είμαι και εκτός αυτού, αλλά να μην το κάνουμε θέμα τώρα...

    Επίσης δηλώνω ότι το μαύρο παντελονάκι σε δείχνει πολύ sexy αλλά δυστυχώς, δεν μου έκατσες!
    (γέλια)

    Τα αθλητικά σου πρέπει να είναι εξαιρετικά ανθεκτικά, γιατί όντως τρέχεις συνέχεια και για όλους.

    Αυτό όμως, είναι ένας από τους λόγους που σε έχω μέσα στην -κατά τα άλλα- μαύρη καρδιά μου.
    Ότι άλλα άπλυτα έχεις, φέρτα σπίτι να τα πλύνω με σαπούνι Μασσαλίας.


  7. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ.


  8. ΑΝΝΑ Says:

    Την ταινία δεν την έχω δει. αλλά για νε βελάζεις κάτι θα ξέρεις... θα σε εμπιστευτώ και θα τη δω....

    όσο για τα ελαττώματα, να ρωτήσω κάτι??? Τσουρέκια με σοκολάτα πιάνονται ή είναι εκτός συναγωνισμού????

    Και όχι απλά ζωγράφισες γενικότερα, για Νομπελ πας, εύκολα στο δίνουμε.... Μπορείς τώρα να ευχαριστήσεις όποιους θέλεις τώρα που παράλαβες το βραβείο σου...

    φιλιάααααααααααααα


  9. μα κοιτα τωρα παιδι!αμεσως να δεχτει να βοη8ησει!!!Οχι καφε αλλα και μουσακα σου κανω!με σκλαβωσες!Οσο για τη Mistress αμα δε το κανεις καλα το σπιτι 8α τη βαλω να σε μαστιγωσει!!!


  10. Ανώνυμος Says:

    Με φώναξε κανείς;


  11. @Mpinelikomistress: Να σου κάτσω? Τώρα το θυμήθηκες? Too late.... :P


  12. @Skouliki & JK: Καλά να περάσετε φίλτατοι!



  13. @Νηρηιδα: Με ζηλευετε γιατι ειμαι σεξυ κ εχω ωραιο κωλο με το μαυρο παντελονι μου! :P Η κακια θα σας φαει!


  14. MOLEMOU Says:

    Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία και χαμόγελο!


  15. blogrehab Says:

    Dr. Lilian Thurman: The search for God is absurd?
    Donnie: It is if everyone dies alone

    ;)Καλό Πάσχα


  16. @molemou: Καλως ηρθες και καλες γιορτες!


  17. @blogrehab: Πολλές αλήθειες αυτή η ταινία. Κάτι ξέρω που έχω πάθει ψύχωση!
    Welcome και καλό Πάσχα!


  18. Tην ταινία δεν την έχω δει αλλά υπόσχομαι να το κάνω.Θέλω να δω τι σου αρέσει.Όσο για τα άπλυτα... μια χαρά τα βρίσκω αν εξαιρέσω την κουκούλα της ζακέτας Αντρέα μου που μπορεί να σου φέρει μπελάδες!Καλή ανάσταση σου εύχομαι και καλές γιορτές!Δίχως άπλυτα!Να είσαι καλά!
    Αza1


Copyrights & Disclaimer

Copyrights & Disclaimer