What The F.A.Q.? part 06
Feliz Navidad ©



Δεν την παλεύω οκ...

Κατάλαβα πως είμαι ερωτευμένη με τον καλύτερό μου φίλο!!!! Κι όμως!
Δεν ξέρω γιατί το κατάλαβα τόσο αργότερα!
Τον γνώρισα πριν 2 χρόνια μέσω του αδερφού μου και μένει στην Ισπανία. Ναι, είναι Ισπανός! Είναι και όμορφος και έξυπνος και 29 ετών.. Εγώ 21... Πριν 2 χρόνια όμως (που ήταν 27 κι εγώ 19) μου άρεσε ο κολλητός του ο οποίος έχει την εντύπωση πως ακόμα μου αρέσει. Ναι ακόμα τον θεωρώ ωραίο αλλά αυτή τη φορά δεν θα πήγαινα μαζί του , γιατί είμαι ερωτευμένη με τον άλλον!
Έκοψα το φαΐ και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω Piercing σε κάποιο μέρος του σώματός μου γιατί θέλω να νιώθω αυτοπεποίθηση και να του αρέσω στα σίγουρα!
Καλά να πάθω!!! Έριξα 2 τέτοιες χυλόπιτες το καλοκαίρι και τώρα λούζομαι αυτό που έκανα! Αλλά την τελευταία φορά που'ρθε Ελλάδα , όταν έφυγε ένιωσα αλλιώς... Ζήλευα όταν μου έλεγε για άλλες γυναίκες και πάνω απ'όλα παρατήρησα πως όσο ήταν εδώ δεν σκεφτόμουν κανέναν άλλον εκτός από εκείνον!
Θέλω να του πω πως μου λείπει και πως τον θέλω. Αλλά σκέφτομαι πως δεν θέλω να τον χάσω. Τι να κάνω?
Υ.γ.: Δεν είναι ο πρώτος φίλος του αδερφού μου με τον οποίον έχω κάποια...συμπλέγματα να το πω! Και όλοι οι φίλοι του αδερφού μου μου την πέφτουν!Ε και σε όποιους μου αρέσουν ενδίδω.Άνθρωπος είμαι κι εγώ! Αλλά αυτός, είναι το άλλο μου μισό!

-Ταπεινό Χαμομηλάκι-


Χα! Καλώς τη πάλι!
Νομίζω πως σου είχα υποδείξει με τον τρόπο μου, πως πρέπει να το πάρεις απόφαση και να ξηλώσεις το "Ταπεινό" από το "Χαμομηλάκι", αλλά εσύ τη βιόλα σου! Αnyway αφού το θες έτσι, θα εισπράξεις τα ανάλογα...

Βρε χρυσό μου κοράσιο, βαρέθηκες το εγχώριο προϊόν και είπες να τη δεις international αυτή τη φορά; Θα μου πεις τώρα πως "ο έρωτας νικά τις αποστάσεις", γι' αυτό κι εγώ έχω έτοιμη την απάντηση για σένα πριν από σένα στην προηγούμενη ανάρτηση...αλλά μάλλον διαβάζετε εδώ μέσα ό,τι σας συμφέρει! Το προσπερνώ.

Πριν φτάσω στην ετυμηγορία, η οποία θέλει αυτή την προκείμενη σχέση ως παταγώδη αποτυχία, να σου υπενθυμίσω μερικά πράγματα. Άντε και πες ότι η απόσταση δεν είναι το μέγιστο θέμα μας εδώ. Οκ, έχω κι εγώ ένα φίλο όπου το ταίρι του είναι στην Ιταλία (μία ώρα πτήση από το Ελ.) αλλά εσύ το παράχεσες. Ευτυχώς που δεν έχεις γνωριμίες στο Άλφα του Κενταύρου, γιατί τα πράγματα θα ήταν πιο περίπλοκα!

Δεν έχω καταλάβει τις φρίκες που τρως με τα λάθος άτομα (βλ. φίλος του Χοσέ!), το λόγο που κόβεις το φαΐ αλλά μοιράζεις χυλόπιτες αβέρτα σαν το συσσύτιο του Ερυθρού Σταυρού, τη στιγμή που αυτή η σχέση δεν υφίσταται καν -και μην περιμένεις να υπάρξει! Όταν κλείνεις την πόρτα σε τέτοιες ευκαιρίες (μμμμμ κελεπούρι, τι να σου λέω!) κι έχεις την απαίτηση μετά να σου δώκει ο Αρμάνδο την ελάχιστη σημασία, τότε είτε είσαι για δέσιμο είτε νυμφομανής τσουλάρα με τάσεις μοναχισμού!

Πάρτο χαμπάρι, το υστερόγραφο είναι παντελώς άκυρου και ασχέτου γωνία, γιατί πολύ απλά με κανέναν δεν είχες σύμπλεγμα. Απλά βούλιαζες στο φρουί-ζελέ των συναισθημάτων σου χωρίς λόγο, ώντας κατά φαντασίαν δοσμένη σε μια σχέση που δεν ξεκίνησε ποτέ -άρα και ποτέ δεν πρόκειται να μάθεις την κατάληξή της!- και προτιμάς να ζαχαρώνεσαι με άτομα τα οποία ξέρεις πως ποτέ δε θα τα έχεις γιατί πολύ απλά έπαψες να γουστάρεις το παιχνίδι από τη δεύτερη προσπάθεια. Το υποσυνείδητό σου αυτή τη στιγμή παίζει με τα νεύρα σου όπως η Sandra Bullock με τον Ryan Reynolds στο Τhe Proposal, μέχρις ώτου βρεθεί η τελειωμένη  γιαγιά (Betty White) να επικοινωνήσει με τη φύση σου, γιατί εσύ το έχεις κάψει προ ετών!


Το καλό που σου θέλω είναι να ξεχάσεις αυτό θες να του πεις και να κρατήσεις μια ανάλογη στάση, τη στιγμή που εκείνος δε νιώθει όπως εσύ -κάτι για το οποίο φταις με τα μπούνια! Οπότε ¡estáte quieto! (κοινώς "βγάλε το σκασμό!) και κολύμπα! 


Με τόσο μπερδεμένο mail, ο κύβος του Rubik μοιάζει με ζάρι που το κρεμάς στον καθρέφτη του αυτοκινήτου!


-Gi Gaga Kouni Beli-

34 Responses
  1. Tί το αποπαίρνεις το κορίτσι; Πές του το ρε κοπελιά να δω τί θα καταλάβεις! Ωχούυυυ, Αλλά εγω ενα πράγμα δεν έχω καταλάβει... Τί ακριβως εννοείς λέγοντας "φοβάμαι μην τον χάσω?" ΧΑΝΟΥΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ!

    Περαστικά σας!


  2. @Ποδηλάτρης: Κι εγώ "περαστικά " είπα! Το θέμα είναι να πει ό,τι νιώθει χωρίς να λογαριάσει τίποτα. Βούρ στον πατσά!


  3. Unknown Says:

    Μπορεί το κορίτσι αν το έλεγε πως θα τον χάσει απ'τη ζωή της ακόμα και σαν φίλο.Απλά την συμπονώ την κακομοίρα.Περαστικά της κι από μένα με τη σειρά μου.

    χαχαχαχα μου άρεσαν τα ονόματα Αντρέα πολύύύύ..

    Συμβουλή στην κοπελιά:να μην μετανιώσει όποια απόφαση κι αν πάρει..


  4. @Πασχαλίνα: Ναι, είναι δύσκολο όταν έχεις να κάνεις με τέτοιες επιλογές. Ναι μεν, αλλά...δε μπορούμε να τα έχουμε κι όλα! Όποια απόφαση κι αν πάρει ας είναι για το καλό της!
    (Έπρεπε να βάλω κι άλλα ονόματα αλλά θα το κάναμε σαν το Τοιλετ Zώον!!!)


  5. Εχω απορια, το φαι γιατι να το κοψεις βρε κοπελια; Αν ηταν με ασιτια και σκουλαρικια να βγαζαμε οποιον θελαμε γκομενο, θα ημασταν ολες σε σταδιο ακτινογραφιας και σαν κινητη εκθεση κοσμηματων. Ε, πες του το/δειξε το του, στο φιναλε μπορει να μη θελει σχεση αλλα αρπαχτη οποτε να σου φυγει το απωθημενο να πας παρακατω.
    Α!Επισης ξερω οτι εισαι η Ματινα Μανταρινακη,μη κρυβεσαι πια, μονο εκεινη ειχε αυτο το ψευδωνυμο!


  6. Ανώνυμος Says:

    Προτείνω (όσο είναι ακόμα καιρός) να κόψει την καλημέρα στον ...αδελφό της.


  7. thumbelina Says:

    Aφου τα είπες όλα εγώ τι να πω τώρα?

    αλήθεια πως δένει το piercing με την αυτοπεποιθηση και το ότι θα αρέσει σίγουρα?

    καλό βράδυ!


  8. Coffeemug Says:

    Χρόνια Πολλά! (κάλλιο αργά παρά ποτέ)
    Ο Χοσέ γνωρίζει την ύπαρξή σου Χαμομηλάκι; και όταν λες ο καλύτερός σου φίλος τί ακριβώς εννοείς; Τα τελευταία 5 λεπτά;


  9. D.Angel Says:

    Καλημέρα σας!
    Εντάξει όλα αυτά αλλά δεν είμαι σίγουρη αν μετά από δύο χρόνια
    όταν δλδ θα είμαι 23 κι αυτός 31 θα τον θέλω ακόμα...
    Μέχρι να το σκεφτώ λέω να ρίξω καμιά χυλόπιτα και να κάνω κι ένα piercing ακόμα!Kαλημέρα σ όλους!
    Το ταπεινό χαμομηλάκι!
    Χα χα χα χα

    Χοσέ πότε θα κατέβεις απ το άλογο ν αγαπηθούμε;Χα χα χα χα
    Καλημέρα και πάλι!
    Φιλιά πολλά


  10. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.ΓΙΑ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΑΝ.ΧΕ ΧΕ!!!


  11. @Νηρηίδα: Μα δε μιλάει για αρπαχτή , εκεί έχει κολλήσει το κορίτσι! Όσο για το φαγητό, ε καλά πια , πώς κάνει κι αυτή έτσι;

    @Φοράδα: Να σου πω...χαχαχα! Η καλύτερη λύση!

    @Thumbelina: Ενώ όλα τα υπόλοιπα ήταν απολύτως σχετικά μεταξύ τους...


  12. @coffeemug: Ευχαριστώ!!! Ο Χοσέ γνωρίζει το Χαμομηλάκι. Το κατά πόσο ταπεινό είναι δεν ξέρω να έχει καταλάβει!...

    @D.Angel: Ο Χοσέ δεν έχει άλογο. Είναι ταυρομάχος!

    @JK: Καλό μήνα! Βρήκες κι εσύ τη μέρα να πεις για χυλόπιτες!!! Χαχαχαχα!


  13. ΑΑΑΑΑ! Μόλις έλαβα απάντηση από Χαμομηλάκι...Για δείτε!

    "Το φαΐ δεν ήθελα να το κόψω..Μόνο του κόπηκε.Δεν κατεβαίνει μπουκιά κάτω.
    Το piercing θέλω να το κάνω για λόγους προσωπικούς...Το δεξί μου στήθος είναι ελάχιστα μικρότερο απ'το άλλο και θέλω να του δώσω τσαχπινιά.
    Δεν θέλει αρπαχτή ποτέ.Είναι μονογαμικός.
    Είμαστε φίλοι εδώ και 3 χρόνια.Τα λέμε καθημερινά και μέσω τηλεφώνου.

    Πες στη D.Angel πως αυτό είναι που σκέφτομαι.Αν θα τον θέλω ακόμα κ μετά από 2 μήνες , όχι 2 χρόνια γτ βαριέμαι εύκολα..Αλήθεια.

    Λέω να κάνω αυτό που λέει η φοράδα.. χαχαχαχα"


  14. E, αμα ειναι και βαριεσαι ευκολα περιμενε λιγο καιρο ακομα να σου φυγει, τοση υπομονη εκανες κανε λιγη ακομη!
    Επισης θα σου πω ενα μυστικο...σε οοοοολες τις γυναικες το ενα απο τα δυο ειναι ελαχιστα μικροτερο οποτε αστο το σκουλαρικι.
    Επισης...εμενα γιατι γαμω την τυχη μου οι μπουκιες μου κατεβαινουν πανευκολα ακομα και οταν δεν θελω;


  15. @Νηρηίδα: Σωστά, αν ήταν έτσι όλοι οι άντρες θα κρεμάγαμε ένα κρίκο στο δεξί μας όρχι!


  16. KitsosMitsos Says:

    Είμαι Ιθπανόθ. Πείτε θτην κοπέλα να μου τηλεφωνήθει θύντομα.
    Ευχαριθτώ.


  17. @KitΘοΘMitΘοθ: θα την ενημερώθουμε και θα θου θτείλουμε το βιογραφικό τηθ!


  18. Ανώνυμος Says:

    Αδερφός νυμφομανούς τσουλάρας με τάσεις μοναχισμού ,λέει:

    Παιδιά σας πληροφορώ ότι ακόμη μου λέει καλημέρα.Ντροπή!!!Δεν ξέρω συχνά πυκνά και επανειλημμένα συμβαίνει αυτό με τους φίλους μου ... Πέρυσι με τον παντρεμένο φίλο μου με παιδί μόλις 6 μηνών...Δηλαδή δείξε λίγο έλεος...Βέβαια Gi Gaga η αδερφούλα μου δεν είναι πουτάνα είναι καριόλα γιατί δεν κάθεται σε κανέναν...και τους μένει απωθημένο και μετά εγώ τρώω την φόλα...όπως καταλαβαίνεις άπειρες φορές έχω μείνει μόνος έρημος σε ένα παγκάκι...να φανταστείς δεν μου μιλάει ένας ξάδερφος μου...και αυτός σε προχωρημένη ηλικία...Δεν ξέρω απο που την οικονόμησε αυτή την έμφυτη τσουλίαση...πραγματικά δεν καταλαβαίνω...το μόνο που έχω να πώ είναι οτι οι συμβουλές των bloggers είναι παντελώς άχρηστες...χρειάζεται ένα γκόμενο κατα προτίμηση όχι φίλο μου... μπάς και ξελαμπικάρει ...
    Αυτά είχα να πώ τέρμα!!!Gi Gaga θα σου στείλω γράμμα να απαντήσεις στα ερωτήματα μου...με την αδερφή που έχω πάω κατευθείαν σε παιδοψυχολόγο...
    Υ.Γ: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!προσφάτως της άρεσε ένας φίλος μου,που πάει 2α λυκείου δηλαδή θα τρέχουμε και στο ΗΘΩΝ!!


  19. @Ανώνυμος: Αγαπητέ ανώνυμε (δε με ενδιαφέρει στην προκειμένη αν έχεις επιδέξιο κώλο, οπότε προχωρώ στο θέμα!)
    Δε μπορώ να επέμβω στα οικογενειακά σας -ακόμα τουλάχιστον!- αλλά φρόντισε να κάνεις κάτι με το θεματάκι της αδερφής σου. Δε λέω, έχει ένα κόλλημα, οι φίλοι bloggers κάνουν ό,τι μπορούν μέχρι να σηκώσει η επιστήμη τα χέρια ψηλά σαν τον Χατζηγιάννη! Όταν θα φτάσουμε στο σημείο να σηκώσουμε ΚΑΙ τα πόδια, θα πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς!


  20. Ανώνυμος Says:

    Αγαπητέ ήδη έχω αρχίσει να ανησυχώ....Η κατασταση της είναι μη αναστρέψιμη και προχωρημένη....αν είναι δυνατόν...


  21. @Ανώνυμος:

    Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής

    Διεύθυνση

    Αθηνών 374
    12462 Χαϊδάρι (Αθήνα)

    Τηλέφωνα

    Γραμματεία: 210 5388130
    Εξωτερικά Ιατρεία: 210 5388335

    Website

    www.psyhat.gr

    Περαστικά σας!


  22. ΒΡΕ!! Ξέρετε που απευθύνεστε!!
    Σε έναν άνθρωπο που ο Ερμής του (τρόπος σκέψης, επικοινωνία) σχηματίζει όψεις με τους μισούς πλανήτες στο ωροσκόπιο χωρίς να χαρίζει δεκάρα και που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, άσε που είναι τόσο ευρηματικός λεκτικά που δεν αντιπαρατίθενται ούτε 5 Πανούσηδες μαζεμένοι.
    ΝΑΙ!!! Οποιος έχει κουράγιο ας ακούσει τις αλήθειες του, αλλιώς ας βιώσει την πλάνη του.
    ΜΕΓΑΛΕ, ταπενοί σου θαυμαστές.


  23. @Συμμορίτες: Να μου δώσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό...έχω κάτι εκατομμύρια για ξέπλυμα!!!


  24. Skouliki Says:

    ας βαλει και αυτη το λυχναρακι της να τελειωνουμε

    φιλακια


  25. SERVIRISMATA Says:

    Η "Ματίνα" απ' το Κωνσταντίνου και Ελένης έγραψε το γράμμα?????


  26. @skouliki: Σώθηκες τώρα!

    @Servirismata: Νομίζω πως αυτό το ερώτημα έχει ήδη απαντηθεί!


  27. D.Angel Says:

    Ταυρομάχος είναι;;;;
    Γιατί μου χαλάς τ όνειρο ε;;;
    Γιατί γιατί γιατί;;;
    Δεν τον θέλω τώρα!Αλλαξα γνώμη!
    Θέλω τον ταύροοοοο
    Χα χα χα χα
    Φιλιά και καλό Σ/Κ


  28. Ανώνυμος Says:

    Τι πουταναριό είναι αυτό εδώ μέσα ρε παιδιά;

    Έλεος όμως!

    Ο μικρός Ανώνυμος, να αφήσει τα σχόλια διότι και μόνο που του μιλάμε θα μας πάνε μέσα για αποπλάνηση.

    Μην πω να λείψω λίγο... Χάνετε όλοι τον έλεγχο εδώ μέσα!


  29. @D.Angel:Δεν ξέρω τι σκατά είναι ο Χοσέ...ρώτα την "χτυπημένη" φίλη μας!

    @Mistress: Ο μικρός Ανώνυμος πρέπει να έχει επιδέξιο κώλο, αλλά ποιος είμαι εγώ για να κρίνω? Ξύπνησες?


  30. Ανώνυμος Says:

    Ρε σεις...ηρεμήστε ...είπα και εγώ να κάνω ένα σχόλια έτσι να γελάσουμε το πήρατε βαριά ...
    Δεν έχω να πω τίποτα άλλο ...
    Είμαι ενήλικος αγαπητή Mistress


  31. @Ανώνυμος: Φίλτατε, δεν τα πήραμε, συζήτηση κάνουμε!Anyway, τα όσα λέμε εδώ για το θέμα φυσικά δεν έχουν τέτοιο σκοπό, ούτε κι είμαστε Τένιες Μακρές για να ψυχολογούμε τον καθένα και φυσικά ούτε για να κράξουμε (αυτή την ιδιότητα την έχω ΜΟΝΟ εγώ -ΧΑ!- και οι υπόλοιποι θα κράξουν ΜΟΝΟ όταν το επιτρέψω!)
    Καλή συνέχεια.


  32. Libertas Says:

    Χμμμ να γινεις ψυχολόγος φίλε, έχω πολύυυυυυ κόσμο να σου στείλω!

    Καλώς σε βρήκα.
    :)


  33. Spy Says:

    Έχω αρχίσει να πιστεύω πως τελικά δεν είστε υπαρκτό πρόσωπο!

    Αντιθέτως, για το χαμομηλάκι πιστεύω το ακριβώς ανάποδο...


  34. @Libertas: Μάθε όλα τους τα προβλήματα κι άρχισε τη μαζική αποστολή mail να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε γι αυτούς! Καλώς ήρθες!

    @Spy: Αγαπητέ, είμαι bot στο ίδιο μου το pc/blog/mp3 player κλπ! Welcome back!


Copyrights & Disclaimer

Copyrights & Disclaimer