Και τώρα τι... ©



5 μήνες μετά...

Μπαίνω μέσα στο blog και τι να δω; σκόνη, αράχνη και κακό. Και με το ξαράχνιασμα έχω ένα θέμα, η αλήθεια είναι!

Τι μου κάνεις; Πώς είσαι; Χαθήκαμε... Χάθηκα... Έριξα το βάρος μου σε άλλα πράγματα το τελευταίο διάστημα (και είμαι και αρκετά βαρύς πανάθεμά με!) και όποτε έλεγα να γράψω καμιά ανάρτηση για να κινείται το πράγμα, με κέρδιζε η κούραση στα πέναλντι... Δεν μου μένει χρόνος ούτε για Farmville, αντιλαμβάνεσαι δηλαδή, όχι αστεία!
Περνώ κατά διαστήματα από το "σπιτικό" σου και χαζεύω 5-6 σειρές, χωρίς να αφήνω σχόλιο, έτσι για να μαθαίνω τα νέα σου. Να είναι η κρίση που μας έχει βαρέσει όλους κατακέφαλα; Να είναι το καλοκαίρι όπου πήρε παράταση 2-3 μήνες ακόμα και η ζέστη μας έχει χτυπήσει στο Δόξα Πατρί; Οτιδήποτε και να είναι, ας είναι... Να φανταστείς πριν ένα μήνα, το blog έκλεισε 5 χρόνια! Ούτε μια τούρτα δεν του έκοψα του παιδιού ούτε ένα αναμνηστικό δωράκι για τους αναγνώστες του, τίποτα σου λέω...πού να μείνει μυαλό!

Ξεκίνησα αυτή την ανάρτηση με σκοπό να αρχίσω το ξεκατίνιασμα, αλλά στην πορεία -κι αφού την επεξεργάστηκα 2-3 φορές στο μυαλό μου- αποφάσισα να μην το κάνω. Ξέρεις, κάποια στιγμή, και μετά από τόση τσαντίλα, νεύρα κλπ, λες "δεν πάει στο διάολο να τελειώνουμε; Μην ασχολείσαι". Όχι, δεν με πείραξε ακόμα κανείς. Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο, θα το είχες δει στα πρωτοσέλιδα...εντάξει, θα το είχα κράξει κι από εδώ μέσα, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.
Πλέον αφήνω τους άλλους να ασχολούνται όσο θέλουν με την πάρτη μου, τη στιγμή που δεν μου καίγεται καρφί για το τι λένε ή γράφουν. Όταν έχεις μάθει τον εαυτό σου, σημαίνει πως έχεις ξεπεράσει το στάδιο "δε σε έχω φίλο" του δημοτικού και πας παραπέρα. Κι άσε τον άλλο να κουρεύεται. Οτιδήποτε άλλο έρχεται δεύτερο, μαζί και αυτός (ή αυτή, για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος).

Τα νέα μου λοιπόν. Ξέρω, δεν ιδρώνει το αυτί σου, αλλά είπαμε, δεν θα κράξω σήμερα, θα είμαι καλούλης!

Από δουλειά, άστα, μην τα λέμε συνέχεια. Κάποια στιγμή ένας φίλος ρώτησε έναν γνωστό του στην Αυστραλία, τι χρειάζεται να έχει κανείς για να πάει να δουλέψει εκεί. Σχεδόν όλες οι εταιρίες ζητούν ένα κεφάλαιο-εγγύηση 20.000 ευρωπουλακίων. Σου λέει "αν δεν αποφέρεις καρπούς, μην χάσουμε κι αυτά που σε πληρώναμε τόσο καιρό για το τίποτα"... Μανίτσα μου, αν είχα 20 χιλιάρικα, θα είχα λύσει το πρόβλημά μου, σε εσένα θα ερχόμουν;
Αλλά το γενικότερο πρόβλημα δεν είναι τα λεφτά... Στο άκουσμα της πρότασης "είμαι από Ελλάδα", όλοι ανεξαιρέτως οι ξένοι εργοδότες σε κοιτάζουν σαν χάνοι! Ρατσιστής δεν είμαι, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Όταν όμως βλέπω πως έχω χειρότερη μεταχείριση από ό,τι έχει ένας Πακιστανός -σόρι..."Παράνομος Πακιστανός"- τότε τι θες να κάνω; Η αδερφή μιας φίλης βρήκε μόνιμη δουλειά στην Αυστρία. Ωραία ε; Ναι, καλά, περίμενε! Όταν πήγε να νοικιάσει ένα μικρό δωμάτιο-κουτί, της ζήτησαν ένα έτος μηνιάτικα μπροστά γιατί..." είσαι από Ελλάντα και μπορεί να μην μας πληρώσεις κ να σηκωθείς να φύγεις μες στη νύχτα"... Αλλά είπαμε, δεν θα κράξω σήμερα...

Ουσιαστικά αυτούς τους μήνες απουσίας μου, δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα. Ούτε προς το καλύτερο ούτε προς το χειρότερο ευτυχώς! Αλλά αυτή η στασιμότητα είναι που με κάνει να βαριέμαι -εκτός των άλλων... Δεν γίνεται και κανένα τζέρτζελο, βρε αδερφέ, να ανάψουν λίγο τα αίματα, να αρχίσουμε κι εμείς να γράφουμε τίποτα της προκοπής. Μέχρι και το καλοκαίρι παραμένει ως αυτές τις μέρες κι ας μετράμε ήδη περίπου 3 μήνες μέχρι τα Χριστούγεννα! Φθινόπωρο δεν το κόβω να καταλάβουμε φέτος. Κι ο χειμώνας, από ό,τι βλέπω, μάλλον μέχρι το Μάη θα μας πάει!

Πάντως έχω μερικά mail τα οποία κάποια στιγμή θα τροποποιήσω ώστε να ανέβουν εδώ για να κάνουμε λίγο χαβαλέ! Ξέρεις εσύ, στη γνωστή ενότητα με τις "τύπου συμβουλές", "Αγαπητή Μαίρη" κι έτσι! Αν δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα γράφω, πάρε μάτι εδώ >What The F.A.Q.< Κι αν σε βασανίζει κάτι, μπορείς να μου το εμπιστευθείς. Εκτός από τη δική μου απάντηση, μπορεί να λάβεις κι αυτή των πεπειραμένων αναγνωστών αυτού του blog! Κάτι σαν το "ισχύς εν τη ενώση" ένα πράγμα!

Λοιπό, νομίζω πως κάπου εδώ θα σε αφήσω, με την υπόσχεση πως θα έχεις νέα μου σύντομα (δυστυχώς για σένα). Έχω στο σπίτι την ανηψιά μου-"Τότςςςςςς"- και σκέφτομαι να πεταχτώ για μια βουτιά!

UPDATE! το νέο Link του web radio είναι http://www.r1-radio.eu
12 Responses
  1. Ανώνυμος Says:

    Καλώς ήλθες και πάλι
    τρελό καρναβάλι!

    Καλά έκανες και δεν έκραξες σήμερα! Αστο για αλλη μέρα!!!

    Οσο για τα εξωτερικά...δε μας χέζουν κι αυτοι λεω εγω; Που το παιζουν πολιτισμένοι του κωλου;;;

    Ρε απο την Ελλάντα πήραν τα φώτα...και ειπαν τώρα θα μας τα αλλάξουν! Αι σιχτιρι πια.

    Οχι εσυ...τα φωτα!

    φιλια

    (Και ευλογησον...μη ξεχνιομαστε)


  2. Βαριέμαι να δίνω σημασία!
    Πλέον έχω μπει στον ίσιο δρόμο! ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ!


  3. zoyzoy Says:

    Που χάθηκες καλέ εσύ?
    Και το ρέντιο έχεις κλείσει χάθηκες από προσώπου γης!
    Χρόνια πολλά για το μπλογκί σου
    να του σβήσουμε ένα κεράκι μην έχει παράπονο:))
    Καλά έκανες και γύρισες!
    Αν η αλλαγή της κυβέρνησης,το 3ο μνημόνιο για σένα είναι το ίδιο πράγμα τι να πω καλά πας!

    Εγώ και χειρότερα θα'λεγα αλλά δεν έχει σημασία!

    Καλώς ήρθες και κοίτα να μη χαθείς πάλι!

    Φιλιά θαλασσινά!

    Καλέ στο λίνγκ της ανιψιάς μια κατσαρίδα που'τρεχε είχε τιποτις άλλο!

    Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα βρούμε την χαμένη μας ταυτότητά σαν λαός γιατί κοντεύουμε να χάσουμε και το έθνος μας όπως πάνε!


  4. Hola! Το ράδιο δεν έκλεισε, απλά άλλαξε διευθυνση. Το έγραψα στην ανάρτηση, το γράφω κι εδώ

    http://www.r1-radio.eu


  5. Marouli Says:

    Επιτελους αναρτησηηηηηηηηηηηηη!!!! Ποσο μου ειχες λειψει! Παιδι μου κραξε! Μου εχει λειψει αυτο το γλυκο σου κραξιμο με το γαντι! Δεν υπαρχει στασιμοτητα! Δεν προοδευει (λαθος ρημα το ξερω αλλα αυτο μου ηρθε τωρα ωχου) το ραδιο? εεε? εΕΕ? παει πολυ καλα!Και μεχρι να μαθω οτι κατω κατω στο τσατ εχει το play δεινοπαθησα οχι αστεια!
    Αντε γραφε και κανε κανα φαγκ να εχουμε να πορευομαστε! Και που σαι παιδι? Πιασε ενα τοτςςςςςς! :Ρ

    Μαρουλοφιλακια!


  6. Με φάγανε τα κυκλώματα, αλλά δεν παραπονιέμαι


  7. Μου έλειψες :(
    Φιλιά και να είσαι καλά .


  8. @ Venus: Κι εμένα μου λείψατε βρε.... :(


  9. ria Says:

    καλώς τον και ας άργησε!

    όλόκληρη μέρκελ ήρθε και εσύ δεν το σχολίασες;

    μήπως δεν αισθάνεσαι καλά;


  10. @ria: Όχι, έχω ετοιμάσει μερικά ράμματα. Αλλα είπαμε...δε θα βρίσω τώρα...


  11. Kαλως ηρθες και παλι απο εδω.Να τα εκατοστησει το μπλοκοσπιτο σου.5 χρονια!!!!!!!!!!Πως περναει ο καιρος.Οσο για το ραδιο μια χαρα!!!!!!!!!!


  12. laminore Says:

    5χρ;; Πώς περνά έτσι ο χρόνος;;
    Μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας... σε ξαναδιαβάζω και χαίρομαι πολύ-πολύ.
    Καλησπέρες.


Copyrights & Disclaimer

Copyrights & Disclaimer