Μπινελικώστε Άφοβα! ©


Gigagakounibelίστες και Gigagakounibelίστριες,

με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε μια μεγάλη συνεργασία στο blogger. Το Gi Gaga Kouni Beli μετά από συνεχείς διαπραγματεύσεις, αποφάσισε και συμφώνησε τη συνεργασία του με το blog των απωθημένων. Το Mpinelikomata δημιουργήθηκε με σκοπό να σας βγάλει από τη σύσκολη θέση του βρισίματος μέχρι τελικής πτώσεως, προσφέροντας τη δυνατότητα σε όλους εσάς να θάβετε τον κόσμο τον άπαντα ακόμα και ΑΝΩΝΥΜΑ!
Ο τρόπος είναι απλός. Γράψτε τις σκέψεις σας (μέχρι και 200 λέξεις) και στείλτε μας τα απωθημένα σας στο mail του Gi Gaga Kouni Beli (gigagakounibeli@yahoo.com), ενημερώστε μας με ένα σχόλιό σας (ακόμα και ανώνυμα) ότι στείλατε mail και μέσα από δημοκρατικότατες διαδικασίες -χωρίς σχόλια και περιττές λογοκρισίες- το θέμα σας θα δημοσιευτεί άμεσα!
Τέλος πια η ύβρις στο blog σας! Διατηρείστε το καθαρό και αμόλυντο, αφήνοντας σε εμάς τη δύσκολη δουλειά. It's a dirt job, but somebody has to do it!
Περιμένουμε!!!

Πατήστε ΕΔΩ για να επιστρέψετε στα Mpinelikomata

16 Responses
  1. Ame_Triste Says:

    Αγαπητέ Gi Gaga Kouni Beli
    σας ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας προσφέρετε,αβάδιστα, αβίαστα και αβασάνιστα, να ξεκατινιαστούμε με την ησυχία μας!!
    Το ρηξικέλευθο αυτό βήμα στουσ χώρους της μπλ-ογκολογίας θα ανοίξει νέους δρόμους και θα κλείσει πολλά σπίτια!!

    Ας αρχίσουν οι χοροί!!!


  2. Χαίρετε αγαπητή (το ποιος θα χαίρεται μετά από αυτή την ανάρτηση δεν ξέρω ακόμα και ανησυχώ!) Θα χαρούμε πολύ να δούμε τα άπλυτά σας στη φόρα και του προσώπου που θέλετε να θάψετε! Περιμένουμε με ανυπομονησία το mail σας!!


  3. mou fainetai pas gureuontas me auto to post ! :P:P:P:P:P:P!


  4. Γυρεύοντας πάει αυτός που θέλει να μιλήσει αλλά δεν τον αφήνει το κατεστημένο. Εδώ αγαπητή μου, εμείς προσφέρουμε κοινωνικό έργο. Ποια είσαι εσύ που θα μας αμφισβητήσεις; E?


  5. eimai to katesthmeno ! :P:P::P:P:P:P!


  6. Ame_Triste Says:

    Copy - paste epitrepontai...???
    :PPpppp


  7. Το copy/paste επιτρέπεται κατόπιν αδείας. Ευχαριστώ!


  8. ? Says:

    ένα τέτοιο blog χρειαζόταν.Γιατί όμως δε δίνετε άδειες μελών?


  9. Skouliki Says:

    θα ερευνησω

    my name is skouliki....wild skouliki


  10. @Νίκος Κ.: Για αρχή θα παραμείνουμε στην αποστολή μπινελικωμάτων μέσω mail για να μη γίνεται πανικός στις αναρτήσεις. Κατόπιν συνεννόησης ίσως δοθούν άδειες αργότερα.

    @skouliki: Ανυπομονούμε!!


  11. jimanant Says:

    Πολύ καλή ιδέα. Επιτέλους θα ξεβρομίσει το blog μας. βέβαια δεν είχαμε κάνει τέτοιο ποστ αλλά δεν πειράζει. τουλάχιστον ξέρουμε ότι ποτέ στο μέλλον δεν θα λερωθούμε. μπράβο σας.


  12. @jimanant: Να'σαι καλά! Προστέθηκες στο κοπάδι!!


  13. Skouliki Says:

    ok μπινελικωσα εκει και ηρθα εδω να πω καλο μηνα


  14. @skouliki:Καλά έκανες! Καλό μήνα!


  15. Mirela Says:

    Tέλεια!

    Πολύ πιθανό το κόβω να συμμετέχω κι εγώ... έχω και κάτι μπινελίκια ΝΑ εδώ στην άκρη της γλώσσας και κάνουν κρα να βγουνε!!!


  16. @Mirela: Άντε καλή μου, πες τασ να ξεθυμάνεις! Μη τα κρατάς μέσα σου! Περιμένουμε!!


Copyrights & Disclaimer

Copyrights & Disclaimer