Βραβεία***
Μαλακομαγνήτες: Η Έρευνα


Η σημερινή ανάρτηση είναι διπλή! Ω ναι! Λοιπόν...

Αρχικά έχουμε την παραλαβή 2 βραβείων από φίλους bloggers που μας έκαναν την τιμή. Ευχαριστώ με τη σειρά μου όσους φτιάχνουν αυτά τα βραβεία και τα μας τα απονέμουν. Αυτό σημαίνει πως οι ώρες που βγάζουμε τα μάτια μας μπροστά από το PC δεν πάνε χαμένες (τα εγκεφαλικά κύτταρα βέβαια έχουν άλλη άποψη!)
Είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω σε ποιον θα δώσω βραβείο για το λόγο ότι ο καθένας προσφέρει κάτι διαφορετικό με τον δικό του τρόπο. Έτσι, όσοι διαβάζετε αυτές τις γραμμές, παράλληλα είστε στη λίστα των επιλαχόντων και σαφώς κερδισμένων της όλης υπόθεσης! Καλοφάγωτο και καλοφόρετο!

Και τώρα στο θέμα μας...


Βρίσκομαι σε διακοπές (μερικοί χεστήκατε, μερικοί τρώτε τα λυσσακά σας γιατί είστε στη δουλειά...σας συμπονώ!) αλλά έχω κι εγώ το δημοσιογραφικό ρουφιανοσυνεργείο μου, το οποίο εργάζεται πυρετωδώς για να καλύψει όλες σας τις ανάγκες! Έτσι λοιπόν, προχτές έλαβα στο mail μια έρευνα για τους Μαλακομαγνήτες, μιας και η προηγούμενη ανάρτηση είχε να κάνει με το συγκεκριμένο είδος. Η φίλτατη Ιοκάστη, το έψαξε το θέμα και, μετά από ιδρώτα και εγώ-δεν-ξέρω-τι-άλλο μας έδωσε τα φώτα της (πάλι καλά γιατί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου έχει καεί η λάμπα του μπάνιου!).


image by Zazzle.com

Παρακάτω θα εξετάσουμε μερικές περιπτώσεις μαλακομαγνητών, θα δούμε τα προβλήματα και ενδεχόμενες λύσεις. Βέβαια κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και δεν είναι ανάγκη να παρεξηγηθούν αμέσως όσοι πιθανότατα αναγνωρίσουν τους εαυτούς τους σε κάποια από τα παραδείγματα γιατί πρόκειται για κατηγοριοποιήσεις και απαντήσεις με μια δόση χιούμορ (που μέσα του κρύβει μεγάλες αλήθειες φυσικά :p) - Αλλά με «προκάλεσε» ο Gi Gaga Kouni Beli και πρέπει να απαντήσω, καταλαβαίνετε :p

Πρόβλημα Νο1: «Μου την πέφτουν πολλοί αλλά κανείς δεν με θέλει για σχέση».

Λέει η κοπελίτσα που στο 90% των περιπτώσεων είναι αρκετά εμφανίσιμη, έχει 0 αυτοπεποίθηση (για κάποιον ανεξήγητο λόγο), ντύνεται πολύ ελαφριά και «κάθεται» σ’όποιον της δώσει λίγη παραπάνω προσοχή από το 1ο βράδυ.
Και για να εξηγούμαστε, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις ωραίες κοπέλες που ντύνονται ελαφριά για να δείξουν τα προσόντα τους. Το ανθρώπινο σώμα είναι βωμός και πρέπει να αναδεικνύεται, συμφωνώ και επαυξάνω. Επίσης δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις κοπέλες που πηγαίνουν με κάποιον την πρώτη φορά που τον γνωρίζουν, το σεξ είναι μια ευχάριστη διαδικασία και γιατί να την αρνηθούμε άλλωστε;
Ε όμως ρε κοπελιά κι ο άλλος δεν είναι μάντης να καταλάβει ότι θες σχέση! Τι να κάνουμε τώρα; Καλώς ή κακώς αν μόλις γνωρίσεις κάποιον του πεις πάμε στην τουαλέτα να τα πούμε οι δυό μας δεν θα του πάει το μυαλό στο ότι θες μια μακροχρόνια και σοβαρή σχέση – και μάλλον δεν θα φταίει κιόλας…
Οπότε αγαπητά μου παιδιά η λύση είναι να το δείχνουμε κάπως. Όχι δεν λέω να μην το βάλεις το ξέκωλο κοπελιά, να το βάλεις, ωραίο είναι, απλά δεν ξέρω, πες το στον τυπά στην τελική ότι παρόλο που μπορεί να δίνεις μια τέτοια εντύπωση δεν θες μόνο μια ξεπέτα.
Α, επίσης αν σ’αρέσουν μόνο τύποι στυλ Brad Pitt (ή ακόμα χειρότερα που νομίζουν πως είναι σαν τον Brad Pitt) που ζουν για να επιβεβαιώνουν τον αντρισμό τους με το να βρίσκουν διάφορες, ε μάλλον πάλι δεν έχεις τρελές πιθανότητες για σχέση, ξεπέρασέ το και πάμε παρακάτω…

Πρόβλημα Νο2: «Οι γκόμενοί μου πάντα με καταπιέζουν και με ζηλεύουν»

Χμ, πακέτο αυτό. Εδώ συνήθως ισχύει ένα από τα δύο παρακάτω σενάρια:
1ο σενάριο, η κοπελιά για κάποιο λόγο (δηλαδή είτε επίτηδες είτε από αφέλεια) δίνει την εντύπωση πως ευχαρίστως θα «έπαιρνε» όλη την Αθήνα, ίσως και ταυτόχρονα. Επίσης δεν έχει γυναίκες φίλες επειδή την ζηλεύουν (τι μαλακισμένη καραμέλα πια…) κι έχει μόνο άντρες που την καταλαβαίνουν (=ελπίζουν ότι θα τους κάτσει). Ε κοπελιά κάνε κάτι να το αλλάξεις, δεν φταίει ο άνθρωπος άμα ζηλεύει.
2ο σενάριο, η κοπελιά έχει την ατυχία να βρίσκει όλους τους τρελούς που θέλουν την γκόμενα να σέρνεται από πίσω τους όλη μέρα. Δεν λέω, στην Ελλάδα είναι αρκετοί γιατί έτσι τους έμαθε η μαμάκα τους, αλλά βρε κοπελιά τα σημάδια φαίνονται νωρίς! Μήπως ψάχνεις μονίμως για τον άντρα τον πολλά βαρύ και όχι; Γιατί συνήθως κάτι τέτοιες συμπεριφορές πάνε πακέτο. Αναθεώρησε λιγάκι τα θέλω σου λοιπόν...

Πρόβλημα Νο3: «Οι γκόμενοί μου πάντα με έχουν χεσμένη και μου λένε ότι τους πιέζω»

Εδώ είτε τους πιέζεις όντως ή απλά πέφτεις σε γαϊδούρια. Αν ισχύει το πρώτο καλό θα ήταν να το σταματήσεις. Καταρχάς πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη σε μια σχέση, αν είναι να τον ελέγχεις όλη την ώρα να δεις αν σε κερατώνει ή θες να είσαι μαζί του όλη την ώρα για να είσαι σίγουρη πως δεν σε κερατώνει το έχασες το παιχνίδι. Βγες με τις φίλες σου ή κάνε κάτι ενδιαφέρον μόνη σου κι άστον να χαζέψει λίγο στο playstation, στο ποδόσφαιρο, να πάει για μπύρες με την αγοροπαρέα, να διαβάσει το καινούριο βιβλίο του αγαπημένου του συγγραφέα, κάτι τέλος πάντων – καλά είναι όλα αυτά, υγεία δείχνουν…
Αν πάλι ισχύει το 2ο και πέφτεις σε γαϊδούρια τότε ακολούθησε την συμβουλή του 2ου σεναρίου στο προηγούμενο πρόβλημα. Και στην δική σου περίπτωση τα σημάδια φαίνονται νωρίς και καλό είναι να μάθεις να τα αναγνωρίζεις και να τα αποφεύγεις.

Πρόβλημα Νο4: «Αυτοί που μ’αρέσουν είναι πάντα gay»

Εδώ τι να πω. Δεν έχω κάτι με τους gay, όσοι έχω γνωρίσει είναι συμπαθέστατοι αλλά ομολογουμένως για σχέση (με κοπέλα) δεν κάνουν. Πάντως κι εδώ τα σημάδια φαίνονται σχετικά εύκολα. Αν σ’αρέσουν οι πολύ καλλιτεχνικοί τύποι που είναι βουτηγμένοι στην ευαισθησία, οι «ψαγμένοι» ηθοποιοί ή ο τυπάς στο γυμναστήριο που προσέχει πολύ τον εαυτό του (=ξυρίζει τα πόδια του και σου προτείνει τις καλύτερες ενυδατικές κρέμες προσώπου της αγοράς) έχεις αρκετές πιθανότητες να πέσεις σε gay και ίσως θα έπρεπε να αλλάξεις λιγάκι το target group σου – ή να είσαι προετοιμασμένη για πολλές απογοητεύσεις…

Όλα αυτά βέβαια δεν είναι στάνταρ, μπορεί κάποιος να έχει τις καλύτερες προϋποθέσεις φαινομενικά και τελικά να σου βγει μάπα το καρπούζι, όμως όταν αυτό είναι μια επαναλαμβανόμενη κατάσταση δεν ξέρω, δεν μπορώ να δεχτώ αυτό το «ΠΑΝΤΑ είμαι άτυχη». Όταν ακούω αυτό το πάντα μου έρχεται στο μυαλό πως κάποιος λόγος υπάρχει για αυτή την συνεχόμενη ατυχία και πως καμιά φορά την προκαλούμε εμείς οι ίδιοι…Ευχαριστουμε τον KitsosMitsos για την ιδέα του βίδεο!
31 Responses
 1. Ανώνυμος Says:

  Oute egw exw kati me tous gay. Merikoi apo tous kaluterous filous mou einai gay. xixi...


 2. Ναι αλλά δεν είναι αυτό το μόνο θέμα μας :p


 3. μονο γκομενο-μαλακομαγνητη εβαλες ομως!υπαρχουν τοσοι μαλακες εκει εξω που κολλανε πανω μας!
  αλλα ουαου μολις μου ηρ8ε! οσοι εχουν μαλακομαγνητη δεν μπορουν να βρουν ομοιοπα8εις,αρα ατομα να ειναι καλα μ αζι τους διοτι εχουν ιδια πολικοτητα και απω8ουνται αππαπα ζαλιστηκα με τετοια επιφωτιση!


 4. aa Says:

  Αν και έγραψες τις βασικές κατηγορίες, υπάρχουν και σχίζες των ίδιων κατηγοριών εξίσου προβληματικές... και υποσχόμενες πολλές "ατυχίες". Αλλά τελικά με αρκετή δουλίτσα με το μέσα μας-γιατί αυτό αφορά και τα δύο φύλα-νομίζω ότι έχουμε πιθανότητες ισχυρές να αλλάξουμε μέταλλο...

  :))


 5. Υπάρχει και η κατηγορία: "Ο γκόμενος μου έχει alzheimer: Ξέχασε να μου πει ότι είναι παντρεμένος, έχει γυναίκα, παιδί, πεθερά κι εξοχικό εξ αδιαιρέτου με τον κουνιάδο του.." Αυτή τη μαλακοκατηγορία παρακαλώ θα ήθελα να την αναλύσετε εσείς και η επιστημονική σας ομάδα κάποια στιγμή, μπας και σώσουμε τίποτις...

  Φιλιάααα


 6. Ανώνυμος Says:

  Σας ευχαριστούμε πολύ αγαπητέ Gi Gaga Kouni Beli, μας τιμά η δημοσίευση της έρευνάς μας (για την οποία πράγματι ξοδέψαμε πολύ ιδρώτα, αίμα και δεν-θέλετε-να-ξέρετε-τί-άλλο :p)!

  Αχ Ποδηλάτρη αυτή την κατηγορία πρέπει να ομολογήσω πως δεν την έχω συναντήσει!! Δεδομένου πως κινούμεθα, η ερευνητική μου ομάδα (= πειραματόζωα) κι εγώ, σε μικρές σχετικά ηλικίες (κάτω των 35 τις περισσότερες φορές) δεν έχουμε συνήθως τέτοια περιστατικά (ευτυχώς). Αν και στα γρήγορα θα πρότεινα την καταπληκτική λύση του να πετάξει κανείς τον γκόμενο με το alzheimer από το παράθυρο και να βρει ένα πιπινάκι που αποκλείεται να πάσχει από κάτι τέτοιο (συγνώμη αλλά δεν τα πάω καλά με τις αρρώστιες που επηρεάζουν την μνήμη :p)

  Ιοκάστη


 7. D.Angel Says:

  Χα χα χα χα χα
  Χα χα χα χα
  Ψόφησα στο γέλιο!
  Χα χα χα
  Δεν τα αντέχω αυτάααα
  Δεν την παλεύωωωω
  δεν κόβουν το λαιμό τους όλοι να γλυτώσουμε;Εεεεε

  Χωρίς πλάκα τώρα συμφωνώ με τον aa
  και τέλος....

  ....Χα χα χα χα
  Αυτό με το πούστη κινέζε εδώ πέρα είναι όλα τα λεφτά σου λέω!
  Χα χα χα χ αχα


 8. KitsosMitsos Says:

  Έχω το ανάλογο άσμα για την ανάρτηση.
  http://www.youtube.com/watch?v=tpCBWkLwBOs

  Δες και πες


 9. mermyblue Says:

  Το μπλογκ σας γίνεται Σταθμός για τις απανταχού προβληματιζόμενες γυναίκες. Εύγε! Πέρασα να πω ένα καλησπέρα και έμεινα κατάπληκτη με το επίκαιρο περιεχόμενο.
  Με το καλό να γυρίσετε από τις διακοπές. Έχουμε πολλά θέματα για ανάλυση.
  Τα σέβη μου :*


 10. @ iocaste

  Με έκανες να νοιώσω τραγικά κωλόγρια!!! Αλλά δεν μπορώ παρά να ταχθώ υπέρ της θέσης σου περί "πιπινακίων".... :P


 11. Spy Says:

  Συγγνώμη, αλλά εγώ όποτε κλείνω τα ηχεία του υπολογιστή, μου κολλάνε τα Windows. Έχετε να μου προτείνετε κάτι, ή να πάρω Mac;
  (ε, τι να κάνουμε; το θέμα σας δεν με αφορά άμεσα, είμαι πανέμορφος, ευγενικός, γεμάτος χιούμορ και αυτοπεποίθηση, και έχω όλα τα απαραίτητα στοιχεία του γκομενομαγνήτη...)

  :))))


 12. @Νηρηίδα: Καταστραβωθήκαμε με τέτοια επιφώτιση, τη λέω την αλήθεια!

  @aa: Σωστά, αλλά η Ιοκάστη δε μπορεί να κάψει όσα εγκεφαλικά κύτταρα της έχουν απομείνει για τη συγκεκριμένη έρευνα. Τα αφήνει μήπως χρειαστούν άλλες!

  @Ποδηλάτρης: Νομίζω πως η Ιοκάστη σε φώτισε...


 13. @D. Angel: Έχεις άει κόλλημα με τον κινέζο κι εσύ ε?

  @ΚitsosMitsos: Έχει μπει ήδη!!! Ευχαριστώ!

  @Mermyblue: Περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και βρακιά κατεβασμένα!


 14. @Spy: Δυστυχώς δε μπορούμε να κάνουμε κάτι, αλλάξτε ηχεία, υπολογιστή και λειτουργικό. Αλλάξτε συνήθειες. Μήπως έχει κάνει κάτι η κοράκλα σας?


 15. Ανώνυμος Says:

  θα σας μαλώσω :
  Ξεχάσατε την βασικότερη κατηγορία. Αυτή της Πυρηνικής Καταστροφής. Αυτή των καρβουνιασμένων εγκεφαλικων κυττάρων όπου ο εν λόγω γκόμενος σχίζει τα ρούχα του διατεινόμενος πως τα αισθήματά του είναι αληθινά, ενώ ταυτόχρονα σου γαμάει τα πρέκια για να σου αποδείξει το ακριβώς αντίθετο.
  Αυτό κυρίες και κύριοι είναι μαλακομαγνήτης. Ελκύεις το χειρότερο είδος άντρα κάθε φορά και με μαθηματική ακρίβεια...

  Κάποιος να πει στον κο Spy ότι μπορεί να ξεκαβαλήσει το καλάμι τώρα, φτάνει.

  Και κάποιος να κάνει ένα ευχέλαιο να μην μας τύχει η περιπτωσάρα που αναφέρει η Ποδηλάτρης. Συνήθως αυτή η κατηγορία αντρών έχει και σκύλο μαζί με όλα τα άλλα.

  Επίσης κάποιος από το φιλοθεάμον κοινό παρακαλείται να πλακώσει στις σφαλιάρες τον τελευταίο μαλάκα που μου έλαχα -μαλακομαγνήτης που λέγαμε- διότι με είχε γαμήσει στο στήσιμο και ήθελε και τα ρέστα κιόλας από πάνω...
  Αυτά
  I rest my case για την ώρα...


 16. @Mistress: Κανονικά θα έπρεπε να προσφερθώ κι εγώ για τον ξυλοδαρμό του, δε θα το κάνω...θα προσλάβω «φουσκοντούλαπα» να το κάνουν!


 17. Εύα Says:

  τα φουσκοντουλαπα αναλαμβανουν να φερουν εις περας αλλη μια αποστολη;
  στειλτους κι απο δω αγαπη μου,ως δωρο γαμου θα το εκλαβω!


 18. KitsosMitsos Says:

  Δεν κάνει τίπτις - για το βίδεο λέω!
  Καλησπέρα


 19. Ανώνυμος Says:

  @D.Angel

  Αυτό με τον κινέζο δεν το έχω δει, αλλά από ό,τι κατάλαβα χάνω πολλά ε;


  @KitsosMitsos

  Πω, μεγάλο καημό έχει η κοπελίτσα… Κι άλλες την πατήσαμε αλλά δεν βγήκαμε να το τραγουδάμε στα κανάλια :p

  Σε ποια κατηγορία λες να ανήκει; Καλό soundtrack πάντως όντως..


  @mermyblue

  Χαίρομαι που σ’άρεσε η «έρευνα» :D


  @Ποδηλάτρης

  Άντε καλέ που θα νιώσεις και κωλόγρια!! Φαντάσου πως και κοριτσάκια 22 χρονών κοιτάζουν 40άρηδες και καλά γιατί θα είναι ώριμοι και έμπειροι (και παντρεμένοι και λαλημένοι καμιά φορά αλλά αυτό δεν το σκέφτονται). Και τις ακούω και λέω να’μουν 22, ααααααααχ, το ωραία που θα περνούσαμε με τα άλλα 22χρονα…..


  @Spy

  Να βάλετε linux, να ξεκαβαλήσετε και να έρθετε από δω να σας κεράσουμε έναν καφέ ;)


  @Gi Gaga Kouni Beli

  Να σε ρωτήσω, κάτι για την αντικατάσταση καμένων εγκεφαλικών κυττάρων έχουμε; Γιατί την χρειάζομαι νομίζω :s


  @MpinelikoMistress

  Ωχ, πακέτο κατηγορία σου έτυχε… Αλλά νομίζω πως αυτό (το να σκίζουν τα ρούχα τους κλπ) το κάνουν σχεδόν όλες οι κατηγορίες όταν έρθει η ώρα να φάνε πόδι (εκτός από την 1η) γιατί τότε θυμούνται πόσο συναισθηματικοί τύποι είναι κατά βάθος (πολύ βάθος).

  Καλό κουράγιο…

  Τα φουσκοντούλαπα τα βλέπω να είναι εξαιρετικά απασχολημένα πάντως, πολλή ζήτηση έχουν.


 20. Ανώνυμος Says:

  Gi Gaga Kouni Beli >
  Κανονικά έπρεπε. Τι σκατά φίλος είσαι;

  Ιοκάστη >
  Αμ δεν θέλω μόνο κουράγιο. Θέλω και μια χούφτα υπνωτικά χάπια, να πέσω ξερή, να μην βλέπω και να μην ακούω γιατί προβλέπω σε διαφορετική περίπτωση να βγώ στις ρούγες με κανένα αλυσοπρίονο...


 21. mermyblue Says:

  ΧΑΑΧΧΑΧΧΑ ΓκιΓκα Γκα Σάτυρ Μπέλι


 22. @Εύα: φουσκοντούλαπο για δώρο γάμου? Μπαναλαρίες θα κάνουμε τέτοιες ώρες;

  @Mistress: Ακριβώς όπως το είπες...«σκατά»!!!

  @mermyblue: Δε θέλω γέλωτες, πάνω από όλα είμεθα σοβαρό blog, το λένε άλλωστε κι οι δημοσκοπήσεις που κάνουμε μεταξύ μας!


 23. D.Angel Says:

  Μπήκε και σε μένα ο πούστης ο κινέζος και μέχρι τώρα μετράω 32 άσχετα σχόλια!Δεν ξέρω τι σκατά να κάνω!Οσο και να βρίζω κάποια πράγματα δεν αλλάζουν!

  kisses


 24. Skouliki Says:

  ενταξει μωρε και αυτοι ανθρωποι ειναι ...εεεε..μακρια μου ομως

  φιλιαα


 25. Ax! Τι γέλιο έριξα με την όλη ανάρτηση και τις βρισιές στον Κινέζο που ήρθε και σε εμάς.
  Μόλις γυρίσαμε κι εμείς από διακοπές, πέρνα καλά και μείνε όσο πιο πολύ μπορείς.


 26. @D.Angel: Σε μένα ξαναήρθε αλλά δε τον άφησα έτσι!!!

  @skouliki: Δεν διαφωνώ. Καλωσήρθες!

  @Αστροσυμμορίτες: Περαστικά από την Τσάινα Τάουν! Όσο μπορώ θα αράξω!


 27. Αza Says:

  Τους ανθρώπους δεν πρέπει να τους κρίνουμε από τις ιδιαιτερότητες τους στο κρεβάτι.Καλό μήνα Αντρέα μου!Φιλιά πολλά! 28. @Aza: Δεν κρίνω κανένα από το κραβάτι του, κρίνω από τον τρόπο που το μεταχειρίζεται!

  @Prince:Έννοια σου και τον κανόνισα τον παλιοπαπάρα!


 29. happypepper Says:

  Καλημερούδια σε όλα τα παιδάκια!
  Παρατηρήσεις:
  1. Έχετε ιδέα τα αγοράκια τί τραβάνε από αντίστοιχες ψυχωτικές/νευρωτικές που εμπίπτουν στην κατηγορία του μαλακομαγνήτη; ε; έχετε δει το Ψυχώ;
  2. Δηλαδή τίπρόβλημα υπάρχει με τα 22χρονα;;;;;

  Φιλιά σε όλους, εκτός από το μαλακοΚινέζο...


 30. Ανώνυμος Says:

  Καλημέρα happypepper!

  1.Μαλακομαγνήτη μπορεί να έχει (ή να θεωρεί πως έχει) ο οποιοσδήποτε, δεν έχει σχέση με το φίλο αλλά με το τι άτομα προσελκύει ο καθένας (αλλά εδώ δεν μπορώ, θα σκάσω, θα το πω το ας πρόσεχε!!). Ξέρω πως και τα αγοράκια δεν τραβάνε λίγα βέβαια, άστα βλέπω τον κολλητό μου και αναρωτιέμαι που πάει και βρίσκει όλες τις πειραγμένες… Αλλά σαν κοριτσάκι επικεντρώθηκα στις ιστορίες που έχω ακούσει από κοριτσάκια που ήταν και περισσότερες. Αν τα γυρίσεις τούμπαλιν ίσως βγάλεις και τις αντίστοιχες για τα αγοράκια (στο περίπου) :p
  2.Τίποτα καλέ, μια χαρά είναι τα 22χρονα, τα συστήνω ανεπιφύλακτα (κι όπως είπαμε κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι παντρεμένα :p)


Copyrights & Disclaimer

Copyrights & Disclaimer